Fiúk/lányok! Ti kezdeményeznétek párkapcsolatot vak emberrel?
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 23:24
1/7 anonim válasza:
anyám kezdeményezett..
mivel apám fiatal kora óra vak.. vagyis akkor még gyengén de látott, ma már semmit :'( :'(
3/7 anonim válasza:
Ez olyan szomorú kérdés. :(
Szerintem igen, bár nem lenne könnyű, az is biztos.
4/7 anonim válasza:
*látássérült és igen, de nem egyből, hanem miután jobban megismertem és megtanultam mire kell ügyelni vele.
5/7 anonim válasza:
legfontosabb amire figyelni kell: segiteni kell neki szinte mindenben mert egyedul nem mindig boldogul.. segiteni kell neki hogy mit hol talal.. nem a vilag legjobb dolga de ki lehet birni..
#1 voltam.. :(
7/7 anonim válasza:
Őszintén megmondom, nem hinném. Szívesen barátkoznék vak emberrel is akár, de nem kezdenék velük párkapcsolatot. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!