Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerkedjek, ha több...

Hogy ismerkedjek, ha több barátot, párkapcsolatot szeretnék?

Figyelt kérdés

Ha megtetszik egy fiú mondjuk a buszon, hogy ismerkedjek meg vele, hogy ne tűnjek nyomulósnak? Már csak baráti célból is beszélgetnék egy ismeretlennel ha szimpatikus nekem. De ha ez fordítva lenne, pl ha hozzám odajönne egy ismeretlen srác mondjuk az utcán és elkezdene beszélgetni velem mert szimpatikus vagyok neki, kicsit furán néznék, meg azt gondolnám biztos minden második lányhoz odamegy...

Szóval mint láthatjátok én kicsit nehezebben ismerkedek, legalábbis a kezdeményezés nem megy. Soha nem mosolygok rá, kacsintok rá egy random fiúra. Soha nem küldök puszit, soha nem szemezgetek senkivel. Ha rámnéz egy fiú olyan "csábítóan", mindig elkapom a fejem, hiába tetszik az adott srác... Egyszerűen én ezekhez túl szégyenlős vagyok. Inkább a beszélgetés híve vagyok, de azt se nagyon tudom, hogy kellene elkezdeni. De alapjáraton egy nyitott, barátságos ember vagyok. Hamar feloldódom ha beszélgetek valakivel és mindenkivel kedves vagyok, de a kezdeti néhány perc számomra nehézkes, nem tudok elindulni.

Ha odamegyek egy sráchoz, leülök mellé a buszon, egyszerűen fogalmam sincs, hogy kezdjek el vele beszélgetni... Pedig ha már ott tartanék hogy dumálunk, akkor attól nem tartanék, hogy mit mondjak neki :) Szóval utána már nem szégyenlősködnék...

Egyébként van egy egészséges önbizalmam, nem félek az emberek társaságában, szeretek ismerkedni, barátkozni. Még sosem hajtott el senki, ha odamentem hozzá beszélgetni valami ürüggyel. De valahol kellemetlennek éreztem mindig, hogy odapofátlankodtam közbe meg nem is ismerjük egymást, vagy talán azt hiszi, nyomulós kis ribänc lehetek... (én ezt gondolnám magamról a srác helyébe)

Adnátok valami jó ötletet, mondjuk valami "jó csajos dumát"? :)

2013. aug. 18. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyeremár leszopom a bránerodat XDDDDDDD
2013. aug. 18. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne gondolkozz ,csak kezd el.
2013. aug. 18. 21:17
 3/4 A kérdező kommentje:
1: te nem vagy normális...
2013. aug. 18. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Túl sokat gondolkoztok ti nők, nem kell ennyit.

Egy pasit nem olyan bonyolult megkapni mint egy nőt, ha tetszetek neki.

2013. aug. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!