Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiú vagyok, nehezen ismerkedek lányokkal. Szeretnék már végre egy párkapcsolatot, néhány tippet szeretnék kérni hogyan ismerkedjek idegen csajokkal, hogy közelítsek, miket mondjak neki?
Önbizalom növelésre: kezdj el valamit, sportot, vagy bármit amiben tudod hogy jó vagy ha soksiker ér megnöveli azönbizalmadat!
Beszélgess ismeretlen emberekkel! Na ez kicsit hülyén hangzik, kifejtem. Menj oda valami ismeretlen emberhez valami random kérdéssel, tedd föl neki, és beszéltek kb 2-3 percet. lényege hogy ezzel fejleszted a beszédkészségedet, és az emberekkel való kommunikálást is.
Járt el olyan helyekre ahol fiúk/lányok nagyjából vegyesen oszlanak meg, és próbálj meg beilleszkedni egy társaságba. Onnan meg lesznek barátaid, barátnőid stb stb , és adja magát..
Remélem segítettem :)
Szerintem próbálkozz társkereső oldalakkal. Ott nézd meg h ki az aki hozzád a legközelebb áll. Bátorítsd magad. Egy lány imádja ha szép szavakkal halmozzák el, pl.: Olyan szép a szemed, mint...
vagy de csinos vagy. Ilyen módon lehet közelíteni.
Figyu, elmondom a tutit - ráadásul ingyen - de aztán tartsd is be.
Hazudj!
Ennyi a nagy trükk. Más is ezt csinálja, igy keverednek nőügybe.
Pl. mond azt hogy plasztikai sebész vagy, hidd el egy este 70 telefonszámot is gyüjthetsz. Ha picit rámenősebb vagy akkor mindjárt ott a helyszínen végezhetsz ingyenes felmérést is.
mond ezt a kiszemeltnek:
csű, kö kóla? öcsém látott tíged fészen és ő is kiváncsi reád te kulagép, megraklak a garázsba ha leszopsz egy szál cigié'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!