A lányok döntő többsége miért nem kezdene párkapcsolatot a 25+ éves szüzekkel?
Ha helyes vagy pénzes lennél, már nem volnál szűz 27 évesen.
Ez a többség. Én speciel azért nem, mert már foglalt vagyok.
Csak a szüzek hiszik, hogy ugyanaz az egész, mintha valaki már nem lenne az. Nem. Rohadtul más. Másképp gondolkozol, meg úgy teljesen megváltozik a hozzáállásod a szexhez. Egyszer.
Másfelől pár alkalom nem elég, hogy belejöjj. Tapasztalt embereknek is kell idő, hogy összeszokjanak, akiket már nem is ér újdonságként sok egyéb más.
És amit írtak, aki ennyi idő alatt sem talál magának valakit, azzal valami gixer van. És ezt a többség inkább kihagyná.
Mert olyan hülyeségeket akarnak bemagyarázni, és ráadásul el is hiszik, hogy a szexbe pár alkalom után "bele lehet jönni". Dehogy lehet :D Mármint persze pár alkalom után talán már nem sül el az ember két másodperc alatt, de ahhoz, hogy igazán jó szerető legyen, még sok időre és munkára van szükség.
Nekem 25 éves lányként 10+ partnerem volt, statisztikai alapnak elég. Érdekes módon azokkal volt a legjobb, akik előttem már rengeteg lánnyal voltak. A párom is ilyen. És még tudott újat mutatni! Az ágyban eszméletlen jó. És pontosan tudom, hogy nem azért van velem, mert nem talált mást (pontosan tudom, hogy minden ujjára kaphat nőt, ha akar, és ezt ő is tudja), hanem mert én kellek neki.
Ja, az exem ugyan nem volt szűz, de nem sok tapasztalata volt előttem. Azért hagyott el, mert ő még másokkal is akar lenni. Hát kösz. Most a páromnál ettől nem félek :)
Szóval igen, ha választanom kell, inkább egy tapasztalt Casanovát választok, aki tudja, hogy kell udvarolni, és melyek azok a pontok a testemen, amiket ha megérint, megsimogat, kész vagyok - és meg is teszi, gyakran, mint egy tapasztalatlant, ahol nekem kellene a tanítónénit játszanom.
De ne aggódj, ismerek olyanokat is, akik kimondottan élvezik ezt a szerepet. Keress ilyen lányt, és máris nincs probléma :)
Igazából hiába pontozzátok le azokat, akik leírták, hogy miért nem. Ők csak válaszoltak a kérdésre saját szempont alapján.
Akár jogos valami, akár nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!