Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lányok döntő többsége miért...

A lányok döntő többsége miért nem kezdene párkapcsolatot a 25+ éves szüzekkel?

Figyelt kérdés
Miért nem értékelik inkább, hogy előtte még nem volt senkije, és ő lehet neki az első. Miért inkább azok kellenek, akiknek már több kapcsolatuk volt, mint amennyit fejben tudnak tartani. A szexbe amúgy is pár alkalom után bele lehet jönni. Olyan nagy ár ez?

2013. nov. 4. 07:15
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
Mivan helike, még mindig itt toborzod a szűz pártfogoltjaidat?
2013. nov. 4. 18:47
 32/56 anonim ***** válasza:
Nem kell őket toborozni, jönnek maguktól.......
2013. nov. 4. 19:32
 33/56 Noydra ***** válasza:

Elég szomorú.......

Ezért kell időben elkezdeni nőzni, szerintem nem kell magyarázni, hogy ha sokat vársz, kevesebb az esélyed. Mert ebbe beletartozik az is, hogy az egyedülállók is fogynak.

2013. nov. 4. 19:41
 34/56 A kérdező kommentje:
33: 16 évesen kezdtem csajozni, szóval nem olyan későn, más kérdés, hogy nem akadt eddig egy lány sem, akinek bejöttem volna.
2013. nov. 4. 19:47
 35/56 anonim ***** válasza:
Nekem pontosan olyan kéne, akinek lehetőleg minél kevesebb partnere volt és csodás lenne elsőnek és egyben utolsónak lenni életem párjával.Szerintem visszataszító ha előtted csomó helyre bedugta, pont így értéktelenedik el előttem.
2013. nov. 4. 20:27
 36/56 anonim ***** válasza:

#35:

[link]

2013. nov. 4. 20:37
 37/56 anonim ***** válasza:

26/F szűz vagyok.

Nem volt nekem se csajom, sőt kezét se fogtam senkinek.

Csókolózni se csókolóztam. Szóval nem volt semmi.

mondjuk nálam az a gond hogy alacsony vagyok (170 )és ez miatt nem is megyek oda lányokhoz.

én már eljutottam arra a szintre ,hogy már egyre kevésbé érdekel, hogy nekem csajom legyen. Elvagyok most már így, depressziósan, egyre zárkózottabban stb...

2013. nov. 4. 21:20
 38/56 anonim ***** válasza:

Én még csak 20 vagyok... Azért már ebben a korban is sok embernek van már kapcsolata. Nekem még nem volt. Nem éreztem úgy, hogy szükségem lenne még rá. Aztán próbálkoztam elég sok lánynál, valahogy mindig pofára estem :D

Én is volt, hogy úgy gondoltam mint az utolsó válaszadó, de hamar feleszméltem ebből és most úgy néz ki sikerülni fog! Már 80%ban megfogtam a lányt. :)

(Mondjuk engem már 17 évesen ápolt le csaj orálisan, csak a dugásig nem jutottam el, és több lánnyal is volt már csók szóval azért nem vagyok reménytelen :D)

Te se add fel 37-es! Nem vagy annyira vészesen alacsony a 170cm-el. Így csak beismered magadnak, hogy mekkora béna p-öcs vagy. Próbálkozz ember. Hajrá. Szedd össze magad.

2013. nov. 4. 21:41
 39/56 anonim ***** válasza:
Én pont 25 vagyok (én írtam a fenti kategóriákat), nekem voltak bulikban kavarások csajokkal (ismeretlenül is, nem csak havercsajokkal) és rendszeresen kapok érdeklődő jelzéseket. Tudok lányokkal flörtölni egész jól, csak sokszor még kishitűségből nem hiszem el, hogy ott a lehetőség és nem merek élni vele, és ezért nem viszem tovább a dolgokat szexig.
2013. nov. 4. 21:52
 40/56 Noydra ***** válasza:

De ez mii? Most így mit gondolsz de komolyan?!

"170 cm vagyok, így oda se megyek lányokhoz"

Nem értem így mit csodálkozol...

Aki 170 alatt van szerinted senkinek nincs bnője? Hol élsz te...?

2013. nov. 4. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!