A lányok döntő többsége miért nem kezdene párkapcsolatot a 25+ éves szüzekkel?
Elég szomorú.......
Ezért kell időben elkezdeni nőzni, szerintem nem kell magyarázni, hogy ha sokat vársz, kevesebb az esélyed. Mert ebbe beletartozik az is, hogy az egyedülállók is fogynak.
26/F szűz vagyok.
Nem volt nekem se csajom, sőt kezét se fogtam senkinek.
Csókolózni se csókolóztam. Szóval nem volt semmi.
mondjuk nálam az a gond hogy alacsony vagyok (170 )és ez miatt nem is megyek oda lányokhoz.
én már eljutottam arra a szintre ,hogy már egyre kevésbé érdekel, hogy nekem csajom legyen. Elvagyok most már így, depressziósan, egyre zárkózottabban stb...
Én még csak 20 vagyok... Azért már ebben a korban is sok embernek van már kapcsolata. Nekem még nem volt. Nem éreztem úgy, hogy szükségem lenne még rá. Aztán próbálkoztam elég sok lánynál, valahogy mindig pofára estem :D
Én is volt, hogy úgy gondoltam mint az utolsó válaszadó, de hamar feleszméltem ebből és most úgy néz ki sikerülni fog! Már 80%ban megfogtam a lányt. :)
(Mondjuk engem már 17 évesen ápolt le csaj orálisan, csak a dugásig nem jutottam el, és több lánnyal is volt már csók szóval azért nem vagyok reménytelen :D)
Te se add fel 37-es! Nem vagy annyira vészesen alacsony a 170cm-el. Így csak beismered magadnak, hogy mekkora béna p-öcs vagy. Próbálkozz ember. Hajrá. Szedd össze magad.
De ez mii? Most így mit gondolsz de komolyan?!
"170 cm vagyok, így oda se megyek lányokhoz"
Nem értem így mit csodálkozol...
Aki 170 alatt van szerinted senkinek nincs bnője? Hol élsz te...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!