A lányok döntő többsége miért nem kezdene párkapcsolatot a 25+ éves szüzekkel?
"Miért nem értékelik inkább, hogy előtte még nem volt senkije, és ő lehet neki az első"
Rájöhettél volna már, a +25ös fejeddel, hogy az élet nem minden esetben alakul úgy, ahogy te akarnád, és az embereket sem tudom megváltoztatni szellemileg. Az, meg hogy ki mit gondol, és ki mit értékel, ahhoz semmi közöd, ez a szüzesség téma abszolút szubjektív döntés. Másrészt, ezt órákig lehetne elemezni, hogy miért nem értékelik. Mondok egy példát: mert valakinek a tapasztaltabb férfiak az esetei. Ráadásul, ha valaki 25 éves kora felett még szűz, ott van valami gebasz, hiába tagadjátok. Én sem kezdenék több mit 25 éves szűzzel, és ezzel a véleménnyel a nők többsége így van, törődj bele, és ne rinyálj, mert már rohadt unalmas. Ha meg nem tetszik tegyél ellene.
"Ráadásul, ha valaki 25 éves kora felett még szűz, ott van valami gebasz, hiába tagadjátok"
Igen, az, hogy nem néz ki jól és/vagy nincs pénze.
#15: egyáltalán nem ezen van a lényeg. Nem hiszem el, hogy mindig a kifogásokat, és hülyeségeket kell keresni.
Egyáltalán nem erre céloztam, amit le leírtál. Hanem arra, hogy általánosságba egy lány tizenévesen veszti el a szüzességét. Ez még érthető, a partnere nehogy elvárja már, hogy tizenévesen ne legyen szűz, ebben a korban ez az állapot a természetes. Viszont az a férfi, aki 25 éves kora felett még szűz, nem várhatja el egy -tapasztalt- nőtől, hogy tolerálja 100%-osan azt, hogy a partnere még nem dugott ennyi idősen.
Kápise?
"ez egy nagy f**ság hogy azért szűz mert csúnya"
Utána meg beláttad, hogy mégis ;)
#17: Non credo di sí :P
"általánosságba egy lány tizenévesen veszti el a szüzességét"
Le is írtam, hogy miért, de leírom mégegyszer:
"a nők körül mindig zsonganak a kérők"
Regelj fel társkeresőre egy átlag női és egy átlag férfi profillal, majd nézd meg, mennyi felkérést/üzenetet kapnak.
Aztán csinálj egy reget ezzel a képpel:
......aztán majd meglátod, miről is van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!