Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A lányok döntő többsége miért...

A lányok döntő többsége miért nem kezdene párkapcsolatot a 25+ éves szüzekkel?

Figyelt kérdés
Miért nem értékelik inkább, hogy előtte még nem volt senkije, és ő lehet neki az első. Miért inkább azok kellenek, akiknek már több kapcsolatuk volt, mint amennyit fejben tudnak tartani. A szexbe amúgy is pár alkalom után bele lehet jönni. Olyan nagy ár ez?

2013. nov. 4. 07:15
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
helike13 ezt hiába magyarázod itt, sajnos nem jut el a tudatukig.
2013. nov. 4. 12:31
 22/56 anonim ***** válasza:

#12 "Én sem kezdenék több mit 25 éves szűzzel, és ezzel a véleménnyel a nők többsége így van, törődj bele, és ne rinyálj, mert már rohadt unalmas. Ha meg nem tetszik tegyél ellene."

Gondolom nem tűnt fel az ördögi kör a gépelés közben:)

2013. nov. 4. 12:59
 23/56 anonim ***** válasza:
Nem fog nekik feltűnni, mert a legtöbben csak írkálnak valamit, csak hogy írjanak egy választ, de hogy hülyeséget írnak, az már nem számít nekik.
2013. nov. 4. 13:04
 24/56 anonim ***** válasza:

Nekem feltűnt....

[link]

2013. nov. 4. 13:08
 25/56 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit mondani = nincs para.
2013. nov. 4. 13:10
 26/56 anonim ***** válasza:

Egyébként meg 25 év feletti szűz és 25 év feletti szűz között is van különbség, kb. egy ilyesmi besorolás lehetne. Remélem, elég tudományos lett, és minden igényt kielégít. :DD

1. Szűz, nem csókolózott, nem járt kézen fogva lánnyal, semmi kontaktus nem volt lányokkal -> ez 25 éves kor felett már elég fura

2. Szűz, 1-2 csók és kézen fogva járás már volt -> so-so

3. Szűz, 5< csók és ruhában (tehát nem meztelenül) petting már volt, szex valamiért nem jött akkor össze

4. Szűz, 5< csók és meztelenül petting (orális szex, ujjazás/kiverés) már volt, csak konkrét behatolás még nem

2013. nov. 4. 16:25
 27/56 Noydra ***** válasza:

Hagyd már ezt a társkeresős baromságot helike. Még szerencse, hogy ott mindenki a külsőt nézi... Ott nincs semmi más, csak a tetves képek. Ja, tényleg a levelezgetés. Az jó esetben is elárul az emberről egy nagy büdös lóf..szt. Max ki tudod szűrni, ha nagyon fogyatékos valaki, és még helyesen írni, vagy mondatot alkotni sem tud.

Szóval ennyi, el kéne felejteni ezeket a fos oldalakat mindenkinek, aki attól várja a csodát.

Élni kéne inkább, még mindig.

2013. nov. 4. 17:52
 28/56 A kérdező kommentje:

Igen, tisztában vagyok azzal, hogy a szüzességemen kívül van még egy indok, ami amúgy is lehetetlenné teszi a pártalálást.

4: Azért csak kitalálnék valamit.

5: Sajnos az én korosztályomban már nincsen ilyen lány, de köszi a hosszú választ. Azzal tisztában vagyok, hogy egy-kettőre nem leszek lepedőakrobata, de a belejövés és a "mesterré válás" közötti árnyalatot gondolom érzed.

7: Én mindenképpen, ha egyáltalán eljutok odáig, közölni fogom a lánnyal a dolgot. Bár tisztában vagyok vele, hogy jobban járnék, ha nem mondanám el (egy tudatalatti folyamat is közrejátszik benne, hogy nem lenne szerencsés elmondani, mégis így korrekt.)

9: Igen, ezzel egyetértek, és nem is lenne nagy probléma odafigyelni, szóval szerintem én elsőre sem lennék annyira katasztofális. Attól meg pl. egyáltalán nem félek, hogy túl hamar mennék el.

10: Köszönöm a hozzászólást.

12: Az a baj, hogy már még kevésbé tudok tenni ellene.

16: A csúnyaság egy szinten túl adott: valamint sosem keresgéltem a nagyon szép lányok között, de ez mellékes. Mindazonáltal nincs olyan alacsony kategóriájú lány, mint amennyire én vagyok alacsony kategóriájú fiú.

26: A csoportosításoddal nagyjából egyetértek, én a legrosszabb kategóriát képviselem. Bár azt azért nem mondanám, hogy nem fogtam még meg lány kezét, de úgy még nem: szóval járni még nem jártam senkivel.

2013. nov. 4. 18:21
 29/56 anonim válasza:
Előttem válaszoló! Teljesen egyetértek veled!
2013. nov. 4. 18:32
 30/56 anonim ***** válasza:

"Még szerencse, hogy ott mindenki a külsőt nézi..."

A valóságban is a nőket ostromolják, alig van olyan nő, aki egyedülálló, tehát egyáltalán megközelíthető.

2013. nov. 4. 18:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!