Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ijedek meg mindig?

Miért ijedek meg mindig?

Figyelt kérdés
Nem rég próbálkoztunk a barátommal...mivel én félek az első alkalomtól ezért a szokásos előjátékot csináltuk csak. Nem olyan rég óta elkezdtem kívánni a szexet is. Legutóbb annyira fel voltam izgulva, hogy benne lettem volna a szüzességem elvesztésében. De amikor barátom óvatosan megakart ujjazni akkor megijedtem és onnantól kezdve feszült voltam.

2013. nov. 3. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Hanyagoljátok a szexet kicsit, mert rágörcsölsz már. Vagy egy pohár bor.

Nem tudjuk a korod, az is lehet, hogy szimplán éretlen vagy még

2013. nov. 3. 19:45
 2/4 A kérdező kommentje:
A koromat ha elárulnám mindenki lek*rvázna.....
2013. nov. 3. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugysem tudja senki sem szemelyszerint, hogy ki vagy igy ha korodat elmondod semmi vegzetes nem fog tortenik :)

Max. akkor jobban tudnank tanacsokat adni

De ez csak egy otlet ;)

A kerdesre valaszolva a bor vagy hasonlo sem kizaro dolog, de csak ugy, hogy eppen csak egy kicsit legyel oldottabb es lazabb mint amugy lennel.

De lehet, hogy azert felsz es izgulsz ennyire mert meg nem vagy ra keszen lelkileg, vagy felsz, hogy nem fogsz olyan teljesitmenyt nyujtani mint amilyet szeretnel.

Szerintem ahoz hogy el tudjal lazulni, eloszor is ra kene joni, hogy miert ne tudsz ellazulni, es ha meg van az ok, akkor a megoldast is sokkal konnyebb megtalalni.

2013. nov. 3. 20:12
 4/4 anonim válasza:

A koromat ha elárulnám

mindenki lek*rvázna.....

Hát ezzel már el is árultad a korodat..max.14-15éves.:D

2013. nov. 5. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!