Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem miért ijedek meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért ijedek meg az újtól?

Figyelt kérdés

lezártam egy kapcsolatot kb 3hónapja, és azóta megkönnyebbültem

azóta van egy két esélyes fiú, aki udvarolgat

megesett hogy én kerestem őt, és miután elhívott találkozni nem is annyira érdekelt már a srác, és el is bizonytalanodtam hogy ő kell-e nekem

de amikor meg én kerestem őt, akkor meg az az érzés volt bennem hogy nekem ő kell

nem értem ezt hogy miért van, talán félek belekezdeni egy újba, érezni akarom még a szabadságot?

2013. szept. 7. 20:17
 1/2 Christiano Ronaldo ***** válasza:

Nem úgy tűnik hogy készen lennél egy kötött kapcsolatra most még, de ha hezitálsz hogy bejön-e a srác vagy nem, akkor szerintem nézz körbe más felé is, hátha lesz valaki aki megfog annyira hogy nem gondolkodsz azon hogy hogy érzel iránta.

Szabadságnak meg túl sok értelme nincs ha nem tudsz alkalmi dolgokba ugrani, neked meg az problémás, ha lány vagy.

2013. szept. 7. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Az újtól gyakran fél az ember ( sulikezdés is akár), hát akkor egy új kapcsolattól, ahol nem tudja, hogy "elég jó lesz e" a másiknak. Szerintem természetes, hogy félsz, és ha az előző kapcsolat fájdalmasan lett vége, akkor 3 hónap után lehet még friss lenne egy új.

Én általában azt javaslom, hogy alaposan gondold át, és ha több az előnye a dolognak, akkor vágj bele. Csak legyél óvatos.

2013. szept. 7. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!