Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolom így, mivan velem hogy nem akarom, és miért ijedek meg?
Figyelt kérdés
Lehetősem nyílt az egyik legnagyobb vágyamra, hogy belekezdhessek de valamiért úgy érzem visszakodok. nem értem hogy miért mert 1ik legnagyobb vágyam, nekem az a gondolatom erről hogy félek a közvéleménytől..
de nem csak ebben nyilvánul meg ez, hanem elkezdek beszélgetni 1 fiúval jól érezzük magunkat meg is kedvelem aztán már nem is lesz kedvem vele beszélni
hozzáteszem nem vagyok félénk típus szeretek belemenni új dolgokba!
2013. ápr. 26. 21:27
2/6 anonim válasza:
Mert csak addig vonz valami, amíg meg nem kapod. Ennyire egyszerű.
3/6 anonim válasza:
ez így kevés ,pici infót csepegtess még l.szíves!
5/6 anonim válasza:
azért mert nem mersz kockáztatni. te is leírtad félsz a következményektől. de ez nem gond, valakinek ilyennek is kell lenni.
6/6 anonim válasza:
Azt hiszem pont ezt élem át egy lánnyal, idegesítő, pedig én akarnám, de nem biztat...mostanában mintha kerülne. Bár valamilyen szinten én is ezt csinálom...mármint nem az hogy kerülöm, csak pl megbeszéltük, hogy csinálunk valamit kb 2 hete, és azóta nem mondtam mi legyen az, már lehet nincs is kedve :) 26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!