Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A 18-20éves lányoknak ciki ha...

A 18-20éves lányoknak ciki ha még szüzek?

Figyelt kérdés
Szerintem nem csinálnak ebből ügyet,inkább a srácok gondolják róluk.
2013. okt. 30. 21:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Anyád kell kivigye a moslékot, te fattyú te!
2013. okt. 30. 21:55
 12/20 anonim ***** válasza:
igen,és a söröm sincs behűtve
2013. okt. 30. 21:55
 13/20 anonim ***** válasza:
De az elnökök nem szoktak sört inni.
2013. okt. 30. 21:56
 14/20 anonim ***** válasza:
#8 De humoros valaki. :D :D :D
2013. okt. 30. 21:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Grave, kár veszekedni ezzel a 40es félcsöcsű bajszos háziasszonnyal :D
2013. okt. 30. 21:57
 16/20 anonim ***** válasza:
a kérdés ott értelmetlen hogy aki cikinek tartja az nyilván nem keresi az ilyen szűzek társaságát...ha meg keresi jól érzi magát velük és később derül ki hogy szűz az illető és elvileg ki kéne őt röhögnie akkor meg baromi rossz emberismerő és a saját korcs felfogása alapján ő is cikivé válik azzal hogy cikisekkel puncsolt
2013. okt. 30. 22:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Én 18 voltam, mikor elvesztettem, nem tartottam cikinek, mások se (vagy nem mondták), inkább csak csodálkozó, hitetlenkedő reakciókat kaptam.
2013. okt. 30. 22:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Én 18 voltam, mikor elvesztettem, nem tartottam cikinek, mások se, vagy legalábbis nem mondták, inkább csak csodálkozó, hitetlenkedő reakciókat kaptam. Mármint fiúktól. Úgyhogy ezzel nem tudok egyetérteni.
2013. okt. 30. 22:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Óóóó istenem, hányszor kérdezitek meg ezt a kérdést még?

Nem, nem ciki. Ha cikinek tartja,akkor majd tesz róla,hogy ne legyen. Sosem értettem a szüzesség körül ezt a felhajtást. Akkor veszíti el,amikor akarja. Fogjátok már fel a borsónyi agyatokkal,hogy semmi ciki nincs benne.

2013. okt. 31. 02:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Én nem érzem cikinek. Majd ha eljön az idő, akkor megtörténik. Nem siettetek semmit. Megvárom azt a fiút, aki tényleg megérdemli. Ha egy pasi 2-3 hét után lelép mellőlem, mert nem tudott megd*gni ennyi idő alatt, akkor az annyit is ért, menjen csak isten hírével.. Úgy is lesz egy olyan fiú, akit nem fog zavarni, hogy szűz vagyok, és képes lesz várni rám. Ismerem a korlátaimat, tudom, hogy nem tudnék egy kapcsolatban éveket várni az első szexre, de azért 2 hétnél több idő kell ehhez.
2013. okt. 31. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!