Szerintetek ciki manapság kendőt hordani a fejen lányoknak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 10:57
1/12 anonim válasza:
Nem, sőt szerintem dögös is lehet.
2/12 anonim válasza:
Motoros lányon tudnám csak elképzelni... Egyébként meg öregasszonyos..
3/12 A kérdező kommentje:
Nagy motoros még nem vagyok,de rocker igen.:) És nem az egész fejre gondoltam,hanem összehajtva így homlok tájt hordva. :)
2011. jún. 12. 11:29
4/12 anonim válasza:
Szerintem is lehet dögös, csak tudni kell hordani:)
5/12 anonim válasza:
nekem tatszik!régebben én is hordtam!
6/12 anonim válasza:
Hat szoktak hordani, pl osszehajtva es igy a frufru utan felrakjak, alul megkotik, de lattam olyat is, aki felul kototte meg, en is hordtam regen, olyan 2 eve, nekem is nagy kedvencem volt :DD Szerettem, lehet, megint eloveszem ;)
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ciki-e, de én nagyon szeretem és sokat hordom. :-))) És csak azért hordom összehajtva, mert az egész-hajra-kendő sajnos nem illik az arcomhoz....
9/12 anonim válasza:
Ez is ízlés kérdése, nekem annyira nem tetszik ,de ha valaki tudja viselni és jól is áll neki akkor szerintem nem ciki:)
10/12 Melinda- válasza:
Attol függ h hogyan hordod mert ha ugy mint egy öreg néni hát akkor ciki de ha pl így hordod mint ezeket nagyon dödgs sőt ugyhallotam kezd divatba jönni én is szoktam hordani na it vannak a linkeke: [link] [link] csak ennyit találtam de van egy olyan is ami nap ellen véd majd ha leelk rola képet akkor szolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!