Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most ciki lesz a lányoknak nézve?
Figyelt kérdés
5. osztályosok vagyunk orvosi vizsgálat lesz. Bugyira kell vetkőzni egy rossz FÉRFI orvos előtt. És van akinek már nagy a cicije és nem vesz fel melltartót. Ez kínos lesz?
Mert egy 8. barinőm mesélte hogy az ő vizsgálatukon levette róluk a melltartót és egész idő alatt a mellét bámulta!
Normális választ köszi!:)
2010. nov. 29. 17:15
2/14 anonim válasza:
Az orvosnak az a dolga, hogy a mellét bámulja lévén, hogy azt (is) meg kell vizsgálnia. Úgymond ez a vizsgálat célja. Hidd el, hogy látott ő már ilyet annyiszor, hogy szinte észre se veszi.
3/14 anonim válasza:
Nem azért nézi a mellet, mert élvezi, hanem ez is hozzátartozik a vizsgálathoz! Ugyanúgy a nőgyógyász sem élvezetből nyúl a punciba!
4/14 anonim válasza:
Én ismertem nőgyógyászt, akinek a farkában volt a kamera:SS
5/14 anonim válasza:
annyira nem lehet nagy melle az illetőnek 11 évesen...szerintem ez egy orvos,és nem érdekli őt a kislányok melle.legalábbis meglepődnék, ha így lenne
6/14 anonim válasza:
1. válaszán 1 perces eszméletvesztéses röhögőgörcsöz kaptam
7/14 anonim válasza:
Mi az, hogy rossz FÉRFI orvos?
Jobb lenne, ha nő lenne? Ha majd nőgyógyászhoz jársz, az is jobb lenne, ha nő lenne?
Hidd el, jobb ez így.
8/14 A kérdező kommentje:
de ő egyáltalán nem orvosnak való öreg és rosszul lát .....
a fia az jó orvos akkor jöjjön el ő
2010. nov. 29. 17:48
9/14 anonim válasza:
hát ha rosszul lát, akkor meg olyanmindegy mit bámul, ugy sem látja :D
10/14 anonim válasza:
nálunk 2 évente van vizsgálat és csak fehérneműre kell vetkezni. melltartót sosem kellett nekünk levenni. szóval kicsit gyanús
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!