Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar pukizni előttem. Azt mondja a lányoknak az ciki, s ők nagy néha, legfeljebb csak halkan engedik ki. Én ezt nem hiszem. Szerintetek sem pukiznak hangosan a lányok?
Mi nem csinálunk belőle nagy ügyet,ha kell akkor kell. Persze nem hangos durgatásokra kell gondolni, meg hogy direkt oda a másiknak :D
De ha mondjuk tv-zés közben valamelyikünknek jön a puki, ügyet sem vetünk rá
Inkább ez jöjjön ki, mint a mentő. Azt mondták a régi emberek, akkortól igazi a házasság, ha már mernek a felek egymás előtt pukizni.
Persze tényleg nem a hangos durrantásokra kell gondolni!
anyukámon röhögök milyeneket fingik, mikor apám is ott van xD nem zavartatja magát :P volt olyan amikor nem bírta abba hagyni, és apa kérdezte h mi baja van, anyu csak röhögött azon h megkérdezték, nagyon vicces, egyben szó szerint GÁZ szerintem xD
na mindegy átlagban nem csinálnak ilyet xD
"Azt mondták a régi emberek, akkortól igazi a házasság, ha már mernek a felek egymás előtt pukizni."
ezt milyen "régi emberek" mondták? én még ismertem a dédanyámat, még halálos betegen, ágyban fekve sem csinált ilyet, ha bárki ott volt, még a nagyanyám előtt sem, aki egyébként ágytálazta...
Aztaqurva milyen emberek vannak O.o
Abban, hogy egymás előtt fingik egy pár miért lenne az undorító? O.o Tök természetes, hogy az embernek időnként finganiuk kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!