Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nem akar pukizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar pukizni előttem. Azt mondja a lányoknak az ciki, s ők nagy néha, legfeljebb csak halkan engedik ki. Én ezt nem hiszem. Szerintetek sem pukiznak hangosan a lányok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 21:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
78%
Azt már én is hallottam, hogy egészségtelen visszatartani, és igaz is... nos, nekem is van barátom, nyilván nekem is kell fingani, de én úgy vagyok vele,hogy őt nem zavarná ha csinálnám,de szerintem ennek meg van a helye , tehát a wc és én oda tartogatom :) oké, hogy járunk másfél éve, mindent együtt csinálunk, de azért a nőiességemet még vagy 20 évig meg őrizném.
2011. júl. 3. 22:07
 22/23 anonim ***** válasza:
79%
A kifinomult, igazi nők nem eresztik ki mások előtt, csak az igénytelen, kulturálatlan spinék! Nekem nem lenne gyomrom mások előtt szellenteni, de vannak, akikben nincs ennyi tartás.
2011. júl. 3. 23:04
 23/23 Óriás majmaim ***** válasza:

Én mennyit röhögtem a válaszokon. Rég nem nevettem ilyen jól. Zsenik vagyok.

Mellesleg ja, egészségtelen visszatartani. De gusztustalan mások előtt kiengedni. Mondjuk van amikor majd beszarsz és akkor ki kell engedni valahol. Akkor már nem a te hibád, hogy infravörös kamerával simán követni tudnak téged.

2021. máj. 4. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!