Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nem akar pukizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar pukizni előttem. Azt mondja a lányoknak az ciki, s ők nagy néha, legfeljebb csak halkan engedik ki. Én ezt nem hiszem. Szerintetek sem pukiznak hangosan a lányok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 21:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
napietus nem akarlak bántani, de sajnos régen is éltek sznob emberek és ma is.
2011. jún. 28. 22:03
 12/23 anonim ***** válasza:
nem, de halkan se
2011. jún. 28. 22:17
 13/23 anonim ***** válasza:
71%

Szóval az már sznob aki nem akar ráfingani a párjára?J a bosc:DDD Ez már vicc.Pontozzatok le.Egyből fossunk is egymás előtt,mert amit kell az kell,ez a természetes.Rögtön megkérem a pasim,hogy a tamponom is cserélje ki,mert ez is természetes.

Nem büfizek és pukizok a párom előtt,mert nem érezném nőiesnek.Én pedig évek után is igazi nő akarok lenni a párom szemében.

Nem azért mert elhagyna és ha kicsúszna nem halnék bele a szégyenbe,de azért mindennek van határa.

2011. jún. 28. 22:33
 14/23 napietus ***** válasza:
93%
egyébként nemcsak a lányoknak ciki, a fiúknak is. akinek NEM ciki mások előtt fingani: csecsemők, magatehetetlen betegek és nagyon idős emberek, akik már nem urai a saját testüknek. összes többinek ciki. aki úgy érzi, neki nem, árulja el, a fentiek közül melyik csoportba tartozik...
2011. jún. 28. 22:35
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
egy finom, igazi nő nem böfög, nem pukizik társaságban, bagy halkan teszi azt. ha ellekezője fordul elő, akkor éretlen, és/vagy gusztustalan, fiús.
2011. jún. 28. 23:57
 16/23 anonim ***** válasza:
71%
Nagy baj van azzal a kapcsolattal, ahol ezt bármelyik fél szégyelli.
2011. jún. 29. 08:37
 17/23 anonim ***** válasza:
71%

- Elmegy a wcre és ott aztán hallja a nagy visszhangot alsó-felső szomszéd :)

- Szép halkan kiengedi, utána meg érdeklődik, hogy mi ez a rohadt büdös.(?)

- A normális: párja előtt nem szégyelli a dolgot, (persze nem odaengedi az orra alá), elmosolyodik, és kinyitja az ablakot.

2011. jún. 30. 12:26
 18/23 anonim ***** válasza:
18%

Arra látom senki nem gondolt, hogy egészségtelen visszatartani. Mamám mesélte, hogy egyik öreghez már a papot hívták, mire az csak megcsikizte a hasát, kiengedte a gőzt és az öreg "meggyógyult".

Nem feltétlenül kell minden alkalomnál kivonulni, de azért a nagy durranásokat ne mások előtt. :D

2011. júl. 3. 21:10
 19/23 anonim ***** válasza:
65%

Fú én is mit összeproblémáztam ezen barátommal, mikor összejöttünk, hogy mégse, mert ciki, meg mittudomén, és mit fog rólam gondolni, direkt visszafogtam magam és megvártam míg kiérek utcára vagy valami.

Erre egyszer lefingta a lábam, öt percig megállás nélkül röhögött rajta, mint valami idióta ötéves hülyegyerek, pedig idősebb már, na azóta nem izgat mit gondol... XD Bár nem szoktam előtte, kimegyek a vécére, de van hogy kihallatszik...

20L

2011. júl. 3. 21:18
 20/23 anonim ***** válasza:
90%

Mi 4 éve vagyunk együtt a párommal és még soha egyikünk sem fingott a másik társaságában. Nem hiszem,hogy emiatt kevesebb lenne a kapcsolatunk,csak egyszerűen megtiszteljük egymást annyival,hogy nem rottyantunk egymás orra alá. Persze,tudjuk,hogy természetes folyamat bla bla és nyilván nem egészséges visszatartani,nem is csinálnánk belőle problémát ha kicsúszna,de azért mégis csak moderáljuk magunkat és eddig egész jól bírjuk. Gondolom,ha együtt élnénk,akkor más lenne a szitu,de így nem jelent olyan nagy gondot visszatartani a szeleket.

19/l

2011. júl. 3. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!