Miért van az, hogy a lányoknak nem ciki, de a fiúknak az, hogy szüzek 10-es évei végén, eseteleg 20-as elején?
Ez egy társadalmi konvenció. Volt idő, mikor az apák a fiúkat 18-ik születésnapunkon kuplerájba vitték. Ezenkívül a lányoknak miután nem sok lehetőségük volt a védekezésre, nagyon rizikós volt a házasság előtti szex.
Szóval a fiúknak nem igen voltak /vannak/ komoly következményei, a lányoknak annál inkább, a szexnek.
utolsónak igaza van. csajoknál se előny egyébként annyira, max azért mert még vhol benne van az ember fejében, hogy a szüzesség az jó dolog. ez igaz is , tényleg jó dolog, és jobb ha valaki 19 évesen szűz, mintha már 12-13 évesen nem lenne az, de...azért én se értem, mikor ezeket magasztalják. mert a 19-20-22 éves szűz lányról is elmond valamit, ha ennyi idős, és nem volt még férfival- szerelmes biztos volt, nem hiszem hogy nem jött volna össze olyan helyzet, amikor lehetett, vagy ha tényleg nem jött össze, akkor meg azért van mert csúnya ( úgy 90%-ban )...ha meg csúnya, akkor mitől dicsőség hogy szűz? én se értem ezt. nem mindenkire igaz, de a nagy többségre igen.
18/L
"...akkor meg azért van mert csúnya ( úgy 90%-ban )...ha meg csúnya, akkor mitől dicsőség hogy szűz? én se értem ezt. nem mindenkire igaz, de a nagy többségre igen. "
Szerintem akik szüzek még 20-as éveikben, ők vagy nagyon önbizalom hiányosak jogosan, így azt közvetítik a környezetek, hogy "ne nézz rám, mert csúnya vagyok" és tényleg nem közelednek felé, vagy jogtalanul. Ők inkább későn érő típusok vagy fontosnak tartják, hogy annak adják oda a szüzességüket, akit tényleg szeretnek. Vagy egyszerűen nem olyan a stílusuk, így kevesebb barátjuk volt, ha egyáltalán volt.
Mitől lennének önbizalom hiányosak. Nem feltétlen azok...
Akkor ciki, ha cikinek érzed. Na majd más mondja meg nekem ebben, hogy ciki-e vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!