Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az, hogy a lányoknak...

Miért van az, hogy a lányoknak nem ciki, de a fiúknak az, hogy szüzek 10-es évei végén, eseteleg 20-as elején?

Figyelt kérdés
Több olyan kérdést olvastam, hogy a lányok érezték cikinek, de a válaszadók megnyugtatták, hogy inkább legyen rá büszke stb. A fiúkat, pedig leszólják miatta,
2011. jún. 13. 08:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki!!! Meg ne ossza má senki itt az észt, hogy mi a ciki, mi nem. A náci németországban ciki volt és illegális zsidókat bújtatni - feljelenteni és megülni őket dicsőség.

Nesze neked, ennyit az emberi véleményekről. Szard le. Te légy jellemes, más meg tahonyázzon a fertőben, ha az teszi boldoggá.

2011. jún. 13. 11:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha valaki képes uralkodni a farkán és várni arra a lányra aki testileg és lelkileg kiegészíti, az abszolút tisztelendő. A mai korosztály MEGKERGÜLT ezzel az egész szüznek lenni ciki dologgal. Nem tudom mi lesz a következő... aki még nem lopott az a ciki? Vagy aki még nem ölt embert az a ciki?
2011. jún. 13. 11:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Mindenki akinek van 5000Ft ja elmehet egy k_urvához. Tehát aki még szűz, az nem kényszerből az, hanem mert a szerelmet nem egy állat szintjén akarja megélni.

De ami ennél fontosabb: könyörgöm ne egymás bugyijába turkáljunk már! Mindnekinek a magánügye hogy szűz vagy nem.

Mindenki döntse, hogy melyik életstílus fekszik neki: A "a folt végül megtalálja a zsákját" típus ***** körbe az udvart kedvére.

A szűzen párjukra várok pedig a "minden aranygyűrűre van egy hozzá illő gyémánt" jegyében tartsák a szívüket tisztán.

Te döntöd el, melyikre vagy méltó

2011. jún. 13. 11:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát sztem meg egyáltalán nem gáz. Mi van ha egyszerűen csak nem volt oan lány akivel meg akarta tenni???????? Nekem barátom szűz volt (20) de nekem semmi bajom nem volt vele. Ráadásul azóta behozta a lemaradást XD :P 19/l
2011. jún. 13. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!