Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom "nem tud" lefeküdni...

A barátom "nem tud" lefeküdni velem. Miért?

Figyelt kérdés

a barátommal együtt vagyunk már 8 hónapja és le akarok vele feküdni már 2 hónapja de valami mindig közbejön vagy épp nem alkalmas neki mert fáradt meg ilyenek és amit oda jutunk h ő is készen áll meg én is és előjön az óvszer egyszerűen bepánikol...vagy én nem tudom miért de olyan mintha félne...

ez egyre jobban zavar engem...elbizonytalanít engem is...azt mondja h nem akar csalódást okozni nekem de még én is szűz vagyok és ő is nem tudom mégis mit csinálhatnék még..ötletek? hogyan tudnám leküzdeni nála ezt az akadályt?? én 18/l ő 19/f

2013. okt. 30. 20:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

sok-sok petting,ráhangolódás

nálunk pl. egyszerűen nem ment óvszerben. ahogy felhúzta elmúlt a merevedése, valami 3 doboz óvszert is kidobtunk

úgyhogy inkább elkezdtem gyógyszert szedni. ez is egy megoldás, de ha nem akarod, még ott a hüvelygyűrű is pl. (ha nálatok is főleg a gumi okozza a problémát).

nekünk 2 hónap próbálkozás+ petting volt, mire eljutottunk odáig, hogy mostmár úgy legalább van merevedése, ha én ülök rá (ő is szűz volt, az 1. vagyok neki és én sem voltam túl tapasztalt). egy idő után majd leküzdi a félelmeit, de ehhez türelem kell. mi pl. megbeszéltük, hogy nem erőltetjük, azt csináljuk ami addig jól bevált, kézzel szájjal izgatást, aztán multkor ő hozta fel hogy próbáljuk újra és akkor sikerült

2013. nov. 10. 21:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezt sosem értettem. Minden csaj idősebb pasira vágyik. Te meg bénázol már lassan egy éve egy nyomi korodbelivel. Miért??

Keress egy tapasztalt férfit és öröm lesz az élet, nem bénázás!

2013. nov. 11. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!