Kornika kérdése:
Tanácsot szeretnék kérni. Kb.2 éve erős sárga folyásom van és ráadásul büdös is! Van barátom és még szüz vagyok, de nem merek vele lefeküdni, mert ciki ez az egész folyásos doloh. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 23:42
1/9 anonim válasza:
Várj még 2 évet, hátha elmúlik magától.
2/9 anonim válasza:
Nekem születésemtől kezdve van sárga folyásom, úgy hívják: vizelet.
3/9 anonim válasza:
Pedig egy két éve sárgabüdös p.inánál nincs jobb a világon! (de)
4/9 anonim válasza:
Nőgyógyászatra kellene menned.Ha megmondod,hogy szűz vagy annak megfelelően vizsgálnak.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is menj nőgyógyászhoz lehet hogy valamilyen fertőzésed van vagy ilyesmi..
De ne aggódj az ilyesmit könnyen lehet kezelni és viszonylag gyakori is:)
16/l
6/9 anonim válasza:
Irány a nődoki, és addig nem sexelni, amég meg nem gyógyúlsz!
7/9 anonim válasza:
pfuj bzzeg mindjart elhanyom magam
8/9 anonim válasza:
2 éve sárga büdös folyásod van, és nem mentél orvoshoz? Meddő akarsz lenni????
9/9 anonim válasza:
Menj orvoshoz sűrgősen! Nem szabad az ilyenekkel viccelni, főleg nem szabad ennyi ideig húzni a dolgot. Én is igy voltam annó 16 évesen, kb ugyanilyen tünetek... senkitől nem kaptam felvilágosítást az ilyesmiről. Azóta szinte évente visszajön a fertőzés, hiába küzdök ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!