Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem akar lefeküdni...

Miért nem akar lefeküdni velem a barátom?

Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok, ő 31. Már fél éve együtt vagyunk, 1 hónapja oda is költöztem hozzá. Én még szűz vagyok, de már nagyon akarom. Azt mondja, hogy még várjunk, mert szerinte még nem vagyok rá felkészülve. Mondtam neki hogy én már nagyon szeretnék lefeküdni vele. Pedig tudom, hogy ő is akarja, mert amikor csókolózunk, és megfogja a fenekem vagy a mellem, rögtön feláll neki, de nem akar tovább menni. Mivel vehetném rá?
2013. jún. 10. 17:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég fura, mert vagy valamiért nagyon erkölcsös, vagy más gond van, és fél valamitől, vagy nem tudom, lehet apádtól fél de hát 20 éves vagy szóval nem hinném, vagy lehet 31 éves és ő is szűz és ő fél? Ezt csak beszélgetéssel tudod kideríteni...
2013. jún. 10. 17:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
ez érdekes ? :O
2013. jún. 10. 17:30
 3/16 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem szűz, mert volt már előttem több kapcsolata, egy 3 éves is, és kizárt hogy ott nem volt szex. Próbáltam vele megbeszélni, de nem mondja el, folyton csak eltereli a szót.
2013. jún. 10. 17:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég gáz, mert valamit titkol. :(
2013. jún. 10. 17:42
 5/16 anonim ***** válasza:
74%

Nem zavarja a korkülönbség és érzi úgy, hogy "megront"?

Honnét nem akar tovább menni? már azt sem hagyja, hogy simogasd, vagy szájjal csináld?

2013. jún. 10. 17:51
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ez lehet, hogy zavarja, na de megrontani az jó nem? :) Én megrontanálak a helyében! :)
2013. jún. 10. 17:54
 7/16 A kérdező kommentje:
A csókolózáson és fogdosáson kívül semmit nem hagy. Még petting se volt, eddig max. fürdőruhában láttuk egymást. Próbáltam már megfogni neki nadrágon keresztül, de eltolta a kezem.
2013. jún. 10. 17:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Áh, hagyd a fenébe. Nem 16 éves vagy már, hanem 20. Jó, a 31-hez kicsit fiatal, de melyik normális 31 éves ne akarna lefeküdni egy 20 évessel? Főleg úgy, hogy oda is költöztél hozzá, nekem nagyon fura, hogy nem enged semmit. Ha te szűzként nem engednéd neki, hogy fogdosson, és le akarjon fektetni, az érthetőbb lenne, de úgy, hogy gyakorlatilag együtt laktok, úgy is fura lenne. Próbáld vele határozottan és egyértelműen megbeszélni. Vagy magyarázza meg, vagy lépsz.
2013. jún. 10. 18:03
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem normális így, és nem is maradhat így, ezt te is tudod kérdező, ezt most azonnal rendbe kell tenni, és vagy jobbra vagy balra de továbblépni a problémán.

Magyarán, vagy megdug, vagy elmondja miért nem dug meg, megbeszélitek és megdug, vagy megbeszélitek nem dug meg és elhagyod.

2013. jún. 10. 18:08
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolattal amúgy minden rendben? nem lehet, hogy gondolkozik a szakításon/más irányba nézelődik és e miatt nem akarja? (bár akkor miért költöztetek volna össze...) Nehéz ennyi infóval bármit is mondani. Te mire gondolsz mi a gond?
2013. jún. 10. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!