Van egy lány nagyon tetszik nekem, azt hiszem én is neki, elég furcsa dolgokat szokott nekem mondani. Szeretnék vele lefeküdni (még szüz vagyok, ő már nem az) Kérdezzek rá h ő is akar velem, vagy milyen lépéseket tegyek felé? "
Tegnap már megmondtam,csak törölted a kérdést. Én is lány vagyok,nem tetszett a tanácsom? Akkor írd még ki hatvanszor ahelyett,hogy cselekednél..
Mellesleg emlékszem,hogy 15 éves vagy,lehet nem is neked való még ez az egész,ha csak "bambán nézel rá".
Nem sértésnek szánom,ne haragudj,de ez a véleményem
Előttem szólóval egyet értek! Menj el te is addig, amíg ő... Legyél bátrabb. A csajok a magabiztos pasikat bírják.
De ha nem tetszik az, hogy te is elkezdesz nyomulni, akkor várd meg, hogy egy buliban legyetek, aztán várd meg, hogy igyon, kicsit gátlástalanabb legyen, kérdezz rá... Gondolom 17 körüli lehetsz. ilyenkor ez így megy.
Ha csak arra kell a csaj neked, hogy legyen kivel elveszítened, és olyan olcsó liba a szemedben, akkor bánj vele úgy.
De meg is várhatod, hogy eljöjjön a te időd.... Ez teljesen a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!