Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet mondani egy csajnak aki nagyon tetszik nekem? Pldaul facebokon mit lehet irni neki?
Nehéz, eléggé nehéz. De például...
Szia.
Láttalak pl. a suliban, gondoltam megkereslek facebookon. Még nem láttalak ezelőtt, most jöttél a suliba?
Ez egy szimpla, alig használható szöveg, de legalább van valami. Lényeg, hogy valamit találj ki. Ezután pedig gördül majd a beszélgetés, de inkább a személyes próbálkozást ajánlom.
Amúgy face-n ha most lát először, akkor a képed alapján fog ítélni, plusz lehet nyámnyilának tart, amiért csak ott mersz írni neki.
Hallod haver:)
Pár alap dolog 1. pont: Ne facebookon csajozz!!!
2. A bökdösés nem jelent semmit;)
3. Nem mersz hozzá szólni személyesen???
4. Akkor hogy fogsz vele kommunikálni?
%. Facebook nélkül is van élet;)
5... és még sorolhatnám reggelig...;)
Hány éves vagy?
Én új gimibe mentem 2.fél év-kor. Volt nem is egy olyan fiú (nálam nagyobbak) akik írtak hogy te új vagy meg ehhez hasonlók. Volt akivel ezt beszéltem:
-ő:Szia! Te vagy az új csaj a 10.a ban?
-én: Szióó! Igen és te?
-ő:11.a
-én: melyik szak biosz vagy tesi?
-ő: tesi te?
-én: biosz
-ő:és van barátod
-én: igen van
-ő: és ki a szerencsés
-én. (itt kapott egy linket)
-ő: oooohhóóóó!! akkor már szűz sem vagy nagyon?!
-én: -.- bocs ha ezt nem kötöm az orrodra
-ő: áhhh semmi baj de tudom hogy nem azért ismerem nagyjából
-én: mondhatnék bármit kitartanál a véleményed mellett de most megyek szia
nem írt vissza szó szerint ezt beszéltük
de ez nem egy jó ha rögtön rátérsz a lényegre főleg a az fb kint van hogy kivel vagy kapcsolatban
Ez az én reszortom :D
Élőben is megy, de a Face se nehéz :D
Írd ezt: szánalmas kis gyökèr vagyok mert az fb-n akarok ismerkedni. Járunk?
Aztán várj......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!