Miért nem akar lefeküdni velem a barátom?
Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok, ő 31. Már fél éve együtt vagyunk, 1 hónapja oda is költöztem hozzá. Én még szűz vagyok, de már nagyon akarom. Azt mondja, hogy még várjunk, mert szerinte még nem vagyok rá felkészülve. Mondtam neki hogy én már nagyon szeretnék lefeküdni vele. Pedig tudom, hogy ő is akarja, mert amikor csókolózunk, és megfogja a fenekem vagy a mellem, rögtön feláll neki, de nem akar tovább menni. Mivel vehetném rá?2013. jún. 10. 17:27
11/16 anonim válasza:
És te már oda is költöztél? Mi lesz, ha összeházasodtok, sorkerül a szexre és kiderül, hogy nem vagytok egy hullámhosszon?
12/16 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, miért nem akarja. De most eszembe jutott valami: holnap este mikor hazaér, az ágyban fogom várni meztelenül. Amikor bejön, odamegyek hozzá, megcsókolom és megpróbálom levetkőztetni. Aztán megmondom neki hogy vagy szexeljünk, vagy mondja el miért nem akarja és beszéljük meg. Szerintetek ez működhet?
2013. jún. 10. 21:52
13/16 anonim válasza:
Egy próbát megér, lehet, hogy segíteni fog.
De az is lehet, hogy későn írtam választ és már túl vagytok ezen:)
Volt valami este?
14/16 anonim válasza:
Az ötleted jó, egy normális férfi biztos nem állna ellen, hacsak nem titkol valamit nagyon. írd meg mindenképp, hogy mi volt, mert nagyon kíváncsiak vagyunk! :)
15/16 Thom12 válasza:
Na mi történt, lett szex?
Milyen volt?
16/16 anonim válasza:
Valami furcsa nekem a barátodban. Orulnék ha ennyi ido után is ideírnád, hogy mi volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!