Van egy barátom egy éve, és szeretnénk lefeküdni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
-szóval, 1 éve vagyunk együtt, és mindketten szeretnénk, de sosem láttuk egymást meztelenül, és nekem nagyon szar alakom van.. tulsuly, és a nemiszervemmel sem vagyok megelégedve, se a melleimmel. És szégyelnem. Szerintetek mit csináljak ?! :( Ha meglát elhányja magát..
16/L
2013. júl. 18. 16:48
1/15 anonim válasza:
ugyan, akkor nem lenne veled 1éve. hajrá!!
2/15 anonim válasza:
Akkor soha nem fekszetek le egymással? Vagy egy év múlva jobb alakod lesz? (ha igen, akkor várj egy évet).
3/15 anonim válasza:
Akkor megmondod neki hogy takarítsa is fel!
4/15 anonim válasza:
1 évve nem hányta el magát melleted. Nem kell félned.
6/15 anonim válasza:
Ne félj nem hiába vagytok együtt 1 éve! nekem is kicsik a melleim meg a nemiszervem sem egy átlagos( nagyobbak a kis ajkaim mint a nagyok)és 7 hónap után feküdtünk le semmi baja nem volt a testemmel. :)
7/15 anonim válasza:
Egy képet dobjál már, hadd röhögjek.
8/15 A kérdező kommentje:
de én félek, és a "küldj képet, had röhögjek" válaszadó, igazán kedves volt. köszönöm ..... !!! szégyenlem a testemet.. nem tudok vele mit csinálni :((
2013. júl. 18. 17:01
9/15 anonim válasza:
"nem tudok vele mit csinálni"
Persze, mert a fogyókúrát még nem találták fel, röfike.
10/15 anonim válasza:
figyelj :D nem lenne veled 1 év óta ha nem szeretene...tulsúly?és? legalább van mit fogni ez egy nagy hülyeség amit leírtál :) nyugodtan feküdjetek le semmi bajotok nem lessz főleg a srácnak ő is biztos várja :) vagy elöbb fürödjetek együt és akkor látjátok egymást meztelenül :) nem kell ettől félni! soksikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!