Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy barátom egy éve, és...

Van egy barátom egy éve, és szeretnénk lefeküdni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

-szóval, 1 éve vagyunk együtt, és mindketten szeretnénk, de sosem láttuk egymást meztelenül, és nekem nagyon szar alakom van.. tulsuly, és a nemiszervemmel sem vagyok megelégedve, se a melleimmel. És szégyelnem. Szerintetek mit csináljak ?! :( Ha meglát elhányja magát..

16/L

2013. júl. 18. 16:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Röfike? nyomorult vagy. nem tudok lefogyni, ez egy betegség... de igazán kedves vagy:)
2013. júl. 18. 17:10
 12/15 anonim ***** válasza:
ha 1 éve veled van akkor már szeret és elfogad! ideje! és ez az elhánnya magát szöveg ez hülyeség:)!!!!!! nyugi.. ez a 61%-os pedig.. hát..na.. hagyd ink:D!!na hajrá:*!!
2013. júl. 18. 17:18
 13/15 anonim ***** válasza:

"Van egy barátom egy éve, és szeretnénk lefeküdni. Mit csináljak?"

-Keress egy ágyat!

"1 éve vagyunk együtt, és mindketten szeretnénk, de sosem láttuk egymást meztelenül"

-Na, ez már rég baj!

"...nemiszervemmel sem vagyok megelégedve, se a melleimmel..."

-Akkor feküdj a hasadra!

"És szégyellem. Szerintetek mit csináljak ?!"

-Sötétítsetek be!

"Ha meglát elhányja magát.."

-Cerucal tabletta!

Minden tőlem telhetőt megmondtam!

2013. júl. 18. 17:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Annyira gonoszak és bunkók azok a válaszolók, akik "leröfiznek" téged -.- Inkább ne írtatok volna semmit... primitívek.... -.-' Neked, kedves kérdező, azt tanácsolom, hogy ne félj meztelenkedni a pasid előtt, hidd el, ő elfogad olyannak, amilyen vagy, hiszen szeret téged, különben nem lenne veled már 1 éve. :) Ha annyira zavarna, akkor kérd meg, hogy eleinte csináljátok sötétben, aztán szépen lassan megszokod a helyzetet és akkor már nem fog zavarni, ha a párod meztelenül lát. :) 19/L
2013. júl. 18. 17:39
 15/15 anonim ***** válasza:

A legnagyobb baj, hogy egy éve együtt vagytok, de nem is láttátok egymást meztelenül - nem szex, de fürdés, strand, petting... stb.

Először én a pettinget ajánlom, feloldja a gátlásaid, amik a tested miatt alakultak ki benned, nem mellékesen meg is ismeritek egymást, a reakciótokat az érintésekre, csókokra.

Ez az elhányja magát meg baromság. Újszülött korom óta van egy iszonyat csúnya, hosszú heg a jobb combomon - még a varratok is benne néhol - a barátomat mégsem zavarja. Rákérdezett, mi az, elmondtam, hogy ott kaptam a kaját h meg ne haljak és ennyi. Letudva. A jobb nagylábujjamon nincs köröm, nem lapos a hasam, nem szőrtelenítem a lábam, mert szőke... egy szót nem szól érte.

De a barátodnak is vannak hibái, amitől te még uúgy szereted őt és nem undorodsz meg tőle.

2013. júl. 18. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!