Van egy barátom egy éve, és szeretnénk lefeküdni. Mit csináljak?
-szóval, 1 éve vagyunk együtt, és mindketten szeretnénk, de sosem láttuk egymást meztelenül, és nekem nagyon szar alakom van.. tulsuly, és a nemiszervemmel sem vagyok megelégedve, se a melleimmel. És szégyelnem. Szerintetek mit csináljak ?! :( Ha meglát elhányja magát..
16/L
"Van egy barátom egy éve, és szeretnénk lefeküdni. Mit csináljak?"
-Keress egy ágyat!
"1 éve vagyunk együtt, és mindketten szeretnénk, de sosem láttuk egymást meztelenül"
-Na, ez már rég baj!
"...nemiszervemmel sem vagyok megelégedve, se a melleimmel..."
-Akkor feküdj a hasadra!
"És szégyellem. Szerintetek mit csináljak ?!"
-Sötétítsetek be!
"Ha meglát elhányja magát.."
-Cerucal tabletta!
Minden tőlem telhetőt megmondtam!
A legnagyobb baj, hogy egy éve együtt vagytok, de nem is láttátok egymást meztelenül - nem szex, de fürdés, strand, petting... stb.
Először én a pettinget ajánlom, feloldja a gátlásaid, amik a tested miatt alakultak ki benned, nem mellékesen meg is ismeritek egymást, a reakciótokat az érintésekre, csókokra.
Ez az elhányja magát meg baromság. Újszülött korom óta van egy iszonyat csúnya, hosszú heg a jobb combomon - még a varratok is benne néhol - a barátomat mégsem zavarja. Rákérdezett, mi az, elmondtam, hogy ott kaptam a kaját h meg ne haljak és ennyi. Letudva. A jobb nagylábujjamon nincs köröm, nem lapos a hasam, nem szőrtelenítem a lábam, mert szőke... egy szót nem szól érte.
De a barátodnak is vannak hibái, amitől te még uúgy szereted őt és nem undorodsz meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!