Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom "nem tud" lefeküdni...

A barátom "nem tud" lefeküdni velem. Miért?

Figyelt kérdés

a barátommal együtt vagyunk már 8 hónapja és le akarok vele feküdni már 2 hónapja de valami mindig közbejön vagy épp nem alkalmas neki mert fáradt meg ilyenek és amit oda jutunk h ő is készen áll meg én is és előjön az óvszer egyszerűen bepánikol...vagy én nem tudom miért de olyan mintha félne...

ez egyre jobban zavar engem...elbizonytalanít engem is...azt mondja h nem akar csalódást okozni nekem de még én is szűz vagyok és ő is nem tudom mégis mit csinálhatnék még..ötletek? hogyan tudnám leküzdeni nála ezt az akadályt?? én 18/l ő 19/f

2013. okt. 30. 20:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Magában nem bízik, ennek nincs köze hozzád. És csak türelemmel, legyél vele nagyon türelmes és ne is érdekeljen, ha nem jön össze, intézzétek el szájjal :)
2013. okt. 30. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:
hmmmm...tuti h vmi lelki nyavalyája van
 3/12 anonim ***** válasza:
végre egy lány aki nem vesztette el 12 évesen...
 4/12 anonim ***** válasza:
tuti impotens.szólj nekem,ha nagy a hiányod :-)
2013. okt. 30. 20:24
 5/12 A kérdező kommentje:
sokat beszélgettünk már erről és azt mondja h csak az elsőn kell túllendülnie és utána minden menni fog sőt...de nem tudom h hogyan tudnám túllendíteni...
2013. okt. 30. 20:24
 6/12 Noydra ***** válasza:
Egyszerűen beszari. Ha nem enyhül sehogy, akkor igyatok pezsgőt, vagy bort előtte. Persze ne hulla részegségig :)
2013. okt. 30. 20:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

A barátommal 6 hónap után feküdtem le, de előtte úgy 1 hónapig próbálkoztunk. :D Ő is szűz volt. Szegény annyira izgult, hogy mire odajutottunk, lekonyult, és utána nem ment megint. De nagyon kell figyelned neked is, mert le lehet nyugtatni ilyenkor a srácot. Én legalábbis le tudtam. :)

2013. okt. 30. 21:02
 8/12 anonim válasza:
Hát amikor én a nagy szerelmemmel elsőre próbálkoztunk nem nagyon jött össze jelzem előtte mindkettőnknek volt kapcsolata! A fiúk annyira tudnak izgulni ilyenkor, hogy nem megy nekik! De ez a természetes mert ebből is látod, hogy mennyire szeret! Ne erőltessétek, ne tervezzétek, majd egyszer jön az az érzés, hogy uhhhh de rámásznék nha akkor tuti nem fogtok azon agyalni, hogy mit és hogyan kellene!
2013. okt. 30. 21:34
 9/12 vakondka ***** válasza:

Sok-sok petting a megoldás. Mindent szabad, csak "azt" nem.

Ettől nyugodt lesz, aztán egy idő után biztosan meg akarja szegni a szabályt és minden rendben lesz utána ;)

2013. nov. 2. 23:09
 10/12 anonim válasza:
szerintem biztatásra és sok türelemre van szüksége. előjáték közben dicsérd ha épp jol csinál valamit attól nő az önbizalma és el tudja engedni magát. a többi már jön magátol csak idő kell :)
2013. nov. 10. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!