Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az gáz ha a...

Szerintetek az gáz ha a barátnőm 14 éves és nemrég feküdtünk le? 17 fiú vagyok

Figyelt kérdés
nagyon szeretem és ő is engem,sokkal éretteb a korához képest és nemrég történt meg az első..ez baj h 14 éves mert szerintem nem a kor számít hanem az egymáshoz való kötődés..ti hogy vagytok vele?
2013. okt. 29. 09:19
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Annyira imádom a mai fiatalságban és persze szülőkben, hogy a rossz dolgok kimerülnek a piálásban és cigizésben, minden más meg le van szrva. Lehet bzinak és prostinak öltözni, lehet szemtelennek lenni, lehet bszni, csak nehogy cigizzen...
2013. okt. 29. 10:26
 42/48 A kérdező kommentje:
jogos!
2013. okt. 29. 10:28
 43/48 anonim ***** válasza:
emberek, min csodálkozunk, hmmmm...aki már rég gyakoris annak ez fel sem tűnik!
2013. okt. 29. 10:34
 44/48 anonim ***** válasza:

Ne is csodálkozz kislány, hogy lelettél "xd". Szánalmas.

De ezen a kérdésen én már meg sem lepődők...mai 13-14 évesek szájába már több f**z volt, mint nyalóka. Mint tesz nekik a szex! Azt hiszik magukról ,ha már rendelkeznek két cseresznye méretű mellel, megjön nekik minden hónapban a vörös hadsereg, és nem percenként vihorásznak vmin Ők már elég érettek a dologhoz.

Kérdező, késő bánat mert már lefeküdtetek, de szerintem nem csak " az egymáshoz való kötödés" számít . Arról nem is beszélve, hogy most ide feljöttél megkérdezni vadidegen embereket, hogy amit tettél az helyes -e. Kérlek ha már legbelül úgy érzed, hogy nem akkor szerinted? Hagyjuk jó...Te se szexelj és a barátnőd sem.

2013. okt. 29. 10:37
 45/48 A kérdező kommentje:
nem mondtam h megbántam..de megtörtént..véleményt kértem kaptam is..
2013. okt. 29. 10:44
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért kell már 14 évesen dugni. Mikor általános iskolás voltam, kb én voltam az egyetlen szűz lány az osztályból, aki szűzként ballagott egy a 8. osztályból. Visszagondolva, azok a lányok sem tudtak semmit akkoriban a szexről, ágyról-ágyra, pasiról-pasira mászkáltak. Mára már nagykorúak vagyunk, elnézve őket, borzasztóan kiéltek. Mind ha rájuk nézel, mind ha csak beszélgetsz velük. Teljesen azt lehet kivenni belőlük, hogy nem élvezik már annyira a szexet, a kapcsolatokat, semmi újat nem lehet mutatni nekik, mint pl egy szűz 18-19 éves lánynak. Úgy viselkednek, és úgy néznek ki, mint egy szakadt 30-40 éves kiégett nő, akik már túl vannak vagy 10 gyereken. Rossz rájuk nézni.

Ismertem olyan lányt és fiút is, ahol a lány 15 volt, a fiú pedig 17. Összejöttek, de nem dugtak vagy 2 évig. Miért? Mert hiába szerették egymást, számukra nem a szex volt az első, hanem valóban az, hogy együtt legyenek, és az érzelmek. Tudták, hogy a szex még korai, legalábbis a lánynál, mégis kibírták képzeld 2 évig szexmentesen. Beszélgettem a lánnyal, és azt mondta, eddigi élete egyik legjobb döntése volt, hogy várt 2 évig vele, sokkal érettebb lett szellemileg, mentalitásilag a 2 év alatt, átértékelte a kapcsolatukat. De tudjuk, nem minden ember egyforma... ez neveltetés kérdése is.

De egy szó mint száz: egy 14 éves kislány nem érett sem szellemileg, sem testileg a szexre, semmilyen formában. 14 éves kislány még járjon iskolába, barátkozzon, töltse hasznosan a fiatalkorát, ne akarjon túl gyorsan felnőni, lesz még ideje bőven. Bár, ti már ezt elcsesztétek, de mindegy.

2013. okt. 29. 11:20
 47/48 anonim ***** válasza:

Erről mindig az a szituáció jut eszembe, mikor 10. osztályos voltam. Volt egy lány osztálytársam, padtársam volt. 12-13 évesen veszítette el a szüzességét, akkoriban már 17 évesen voltunk mindketten. Épp biológia elmúltával szünetbe kérdezte tőlem, hogy mi az a peteérés, 28 napos ciklus, orális és anális szex, mert nem tudja. Ennek ellenére 12 éves korától aktívan dugott össze-vissza, megmerem kockáztatni szerintem még azt sem tudta, hogyan születik a gyerek. Majd mikor mentem haza, vártam a buszra. Ott volt egy másik osztály társam, beszélgettem vele. Ő 14 évesen veszítette el a 18 éves pasijával a szüzességét. Elmeséltem ezt neki, hogy a padtársam miket kérdezett tőlem. Tudod mi volt erre a reakciója? Nevetett, és azt mondta, ő sem tudja, mik ezek (peteérés, 28 ciklus, orális anális szex).

Csak ennyit akartam.

2013. okt. 29. 11:37
 48/48 Szergej55 ***** válasza:
Tanuld meg leírni a kiaszott hogy szót.
2013. okt. 29. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!