Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az gáz ha a...

Szerintetek az gáz ha a barátnőm 14 éves és nemrég feküdtünk le? 17 fiú vagyok

Figyelt kérdés
nagyon szeretem és ő is engem,sokkal éretteb a korához képest és nemrég történt meg az első..ez baj h 14 éves mert szerintem nem a kor számít hanem az egymáshoz való kötődés..ti hogy vagytok vele?
2013. okt. 29. 09:19
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
93%

A legtöbb 14 éves azért szexel, mert szeretet éhes.

Kiéhezett, de nem egy fiúra, nem is a szexre... hanem hogy szeressék.

Lehet nem törődnek vele otthon a szülei. Nem bántani akarom a barátnődet kérdező. Most volt a közelemben, egy hasonló esett, ami sokkolt, meg úgy az egész környezettet. Szegény lány már 13 évesen pasizott, 14 évesen szexelt. 17 évesen már ágyról ágyra járt. Mindenki leszólta, hogy mekkora ribi.Aztán lett egy komoly kapcsolata ahol a pasi azt mondta, hogy nem érdekli, ő szereti és foglalkozik vele, és legyenek együtt, mert szeretni fogja. És törődött is lánnyal. Akkor végre lenyugodott. De a fiú rokonsága halálra szekálta lányt, a múltja miatt míg majdnem öngyilkosságba hajszolták. És igazából kiderült, hogy a lány szülei bár látszólag mindent megadtak neki, de soha nem törődtek vele, nem beszéltek vele, nem mondhatta el nekik a gondait. Nem mutatták ki a szeretetüket. Így a lány bizonytalan lett önmagába és így máshol kereste azt ami neki hiányzott.

Ha szereted akkor vársz a szexel. Mert gyerekként (tudom tini) más a szex mint felnőttként. A tini azért szexel, hogy szeressék, a felnőtt a beteljesülésért. És ez a különbség nagyon fontos.

Sajnálom, hogy ezt kaptad a pakkba, de egy ilyen lány sok felelősséggel jár. És most neked kell érett felnőttként kezelned ezt a helyzetet.

Kérdezgetni, hogy milyen a szüleivel a kapcsolata, feltérképezni a lelkét. És rendbe hozni az egyensúlyt. És ha akkor akarja a dolgot akkor rendben.

2013. okt. 29. 09:39
 12/48 anonim ***** válasza:
Tudod, mitől vagytok éretlenek? Egy érett ember nem gondolkodna olyanokon és kérdezne vad idegeneket, hogy jól tette-e, hogy megdugott valakit.
2013. okt. 29. 09:39
 13/48 anonim ***** válasza:

de igen, utólag meg is bánták..

az egyikkel meg olyan is volt, h leitatták pasik, aztán rárakták egy üvegasztalra, és hatan ráverték az arcára.. szóval akik ilyen korán kezdik, azokból ez lesz.. ma már van gyereke, de elváltak a pasival, sulit nem tudom h befejezte-e.... gyereket meg lepasszolta a pasinak, mondván h ott jobb helye van... szóval ma is elég felelőtlen..

a másik barátnőm meg utólag megbánta..

2013. okt. 29. 09:41
 14/48 A kérdező kommentje:
mondanám h küldök képet róla és látnád h mellben hol van :D. a külső fontos számomra és nem jöttem vna össze egy deszkával. némelyik 17 éves lánynak nincs ekkora melle..egyáltalán nem gyerekes a barátnői azok nagyon is.. nem tudom hogy elmagyarázni ismerni kell
2013. okt. 29. 09:42
 15/48 anonim ***** válasza:
egy barom vagy már nem azért...ha tényleg SZERETNÉD, nem itt dicsekednél hogy mekkora melle van...ha meg neki is ennyi esze van mint neked, akkor jó döngetést.
2013. okt. 29. 09:43
 16/48 anonim ***** válasza:
na ez is nagy érettségre vall, h a lány érettségét a melleivel hozod összefüggésbe.... külsőleg öltözhet akárhogy, fejben gyerek marad attól....
2013. okt. 29. 09:44
 17/48 anonim ***** válasza:
én is 14 éves vagyok...Novemberben töltöm a 15-öt azaz nemsokára :D 9 éves korom óta menstruálok, és nagyobb melleim vannak, mint a nevelő anyámnak....a mai kamasz lányok kinézetre mindenképp érettek...engem sokan 19 évesnek néznek...és én pl úgy gondolom, hogy nem csak testre de "agyilag" is érett vagyok...nekem egy 18 éves barátom volt...mondjuk nálunk nem volt szex, lehetett volna, de mindig meghátráltam :D nah meg én úgy vagyok vele, ha egy pasi akar akkor küzdjön meg értem....ha megfelelően védekeztek akkor nem lehet probléma...de arra tényleg vigyázzatok, hogy ne essen teherbe....Mondjuk ez a lefekvéses dolog attól is függ szerintem, hogy mennyi ideig vagytok együtt....1 hónapja....vagy egy éve...nem mind 1...de hát, ha szeretitek egymást akkor hajrá :)
2013. okt. 29. 09:44
 18/48 anonim ***** válasza:
Küldd a képet!
2013. okt. 29. 09:46
 19/48 anonim ***** válasza:
Küldj facebookos linket!
 20/48 A kérdező kommentje:
az igen..az alkohol más téma..ritkán iszogatunk akkor sem annyira hogy csattra..az ilyen pasik meg elmehetnek a g***be az ilyet fejbe kéne lőni..perverz nyomorékok őket kéne fürdetni 10l g***be..a barátnőd elég felelőtlen az biztos..
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!