Szerintetek az gáz ha a barátnőm 14 éves és nemrég feküdtünk le? 17 fiú vagyok
Szerintem korai. Nem csak a kötődés a lényeg, bár jó, ha van.
Arra nem gondoltok, hogy ha becsúszik egy gyerek, milyen érzés lesz az abortusz? Mert mindenféle elővigyázatosság ellenére összejöhet, és még az sem biztos, hogy észreveszi időben, mert ilyen korban még sokaknál rendszertelen lehet a menstruáció is.
Hogy lehet egyáltalán ráizgulni egy 14 éves kislányra? Melle sincs, lehet, hogy még nem is menstruál... Gyerektest még, gyerekes gondolatokkal... Szeret? Húúúúha, egy óvodás is lehet szerelmes.
Az meg, hogy szerinted érettebb a koránál - mindenki ezt mondja, aki dugni akar egy jót, vagy elkéredzkedni otthonról a diszkóba, esetleg prostinak akar öltözni.
Az érettség nem azt jelenti, hogy nagylányost játszhat, hanem azt, hogy felismeri, mi való a korosztályának és mi nem.
Amúgy be is töltötte a 14-et? Mert ha nem, ember, 2 év letöltendő a fiatalkorúak börtönében. :) Ha meg betöltötte, akkor apuka sörétesétől, vagy vascsövétől félnék, mert ha az én lányomat tömögetnéd, hülyegyerek, én is betömnélek, csak más eszközökkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!