Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az gáz ha a...

Szerintetek az gáz ha a barátnőm 14 éves és nemrég feküdtünk le? 17 fiú vagyok

Figyelt kérdés
nagyon szeretem és ő is engem,sokkal éretteb a korához képest és nemrég történt meg az első..ez baj h 14 éves mert szerintem nem a kor számít hanem az egymáshoz való kötődés..ti hogy vagytok vele?
2013. okt. 29. 09:19
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
Gyökér vagy.
2013. okt. 29. 09:20
 2/48 ameoland ***** válasza:
amíg nem az én csajomhoz nyúlsz, békében lehetsz pedofil.
2013. okt. 29. 09:21
 3/48 anonim ***** válasza:
Ha neki is jó volt, akkor semmi baj nincs. :)
2013. okt. 29. 09:22
 4/48 anonim ***** válasza:

Szerintem korai. Nem csak a kötődés a lényeg, bár jó, ha van.

Arra nem gondoltok, hogy ha becsúszik egy gyerek, milyen érzés lesz az abortusz? Mert mindenféle elővigyázatosság ellenére összejöhet, és még az sem biztos, hogy észreveszi időben, mert ilyen korban még sokaknál rendszertelen lehet a menstruáció is.

2013. okt. 29. 09:25
 5/48 A kérdező kommentje:
sztem ez nem pedofilitás..nem szakítok vele csak azért h dughassak egy jót. az szent h nincs kapcsolat szex nélkül de nekem nem az az elsődleges a kapcsolatban h dughassak
2013. okt. 29. 09:27
 6/48 anonim ***** válasza:
ebben a korban még rohadtul a kor számít.. nem hiszem h egy 14 eves kislány érett lenne a szexre.. de már úgyis mindegy..
2013. okt. 29. 09:27
 7/48 A kérdező kommentje:
nem mondom h hű de érett hozzá de ha lenne egy csajod akit nagyon szeretsz akkor eldobnád azért mert nem lenne vele szex? mellesleg decemberben tölti a 15 öt
2013. okt. 29. 09:30
 8/48 anonim ***** válasza:
csajom nem lenne, mert lány vagyok.... mittomén, azt tudom csak h anno a barátnőim is ebben a korban kezdték a szexet és rohadtul nem gondoltak bele semmilyen következménybe.....
2013. okt. 29. 09:33
 9/48 anonim ***** válasza:
94%

Hogy lehet egyáltalán ráizgulni egy 14 éves kislányra? Melle sincs, lehet, hogy még nem is menstruál... Gyerektest még, gyerekes gondolatokkal... Szeret? Húúúúha, egy óvodás is lehet szerelmes.

Az meg, hogy szerinted érettebb a koránál - mindenki ezt mondja, aki dugni akar egy jót, vagy elkéredzkedni otthonról a diszkóba, esetleg prostinak akar öltözni.

Az érettség nem azt jelenti, hogy nagylányost játszhat, hanem azt, hogy felismeri, mi való a korosztályának és mi nem.

Amúgy be is töltötte a 14-et? Mert ha nem, ember, 2 év letöltendő a fiatalkorúak börtönében. :) Ha meg betöltötte, akkor apuka sörétesétől, vagy vascsövétől félnék, mert ha az én lányomat tömögetnéd, hülyegyerek, én is betömnélek, csak más eszközökkel. :)

2013. okt. 29. 09:34
 10/48 A kérdező kommentje:
hát mi gondolunk és nagyon is vigyázunk..jó úgy is adódhat gond h van rajtam gumi de kicsi az esélye..és a barátnőid hogy voltak ezzel? ők bem gondolták h korai?
2013. okt. 29. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!