Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel nemrég feküdtünk le, mi lehet?
6nap, hát.. lehet csak késik.. Ne parázzatok előre!
szerintem vegyetek egy gyors-tesztet..
de ha így éreztétek miért nem vettetek esemény utánit?
reméljük..
írj majd azért fejleményt.. sztem vegyetek egy gyors-tesztet még mindig azt mondom..
Az a "sok" nedvesség lehetett tőle is.Ő is izgalmi állapotba kerül és ilyenkor nedvesedik,aminek nyoma van.Az óvszereken van sikosító is,ami még inkább ezt a nedvesség érzést adja,ha megfogjátok aktus után.
A női szervezet stressz hatására sok mindenre képes.A mensztruáció kimaradás is lehet az idegesség miatt.Ha megnyugszik meg fog jönni.Ha pár napon belül nem jönne meg,csináljatok tesztet.Most még nem érdemes,10 nap kevés hozzá.
Szex közben belőle is jön jócskán nedvesség, ha a gumi nem mozdult el, nem volt lyukas akkor nyugi.
Az átlátszó, szagtalan folyással meg semmi gond sincs, teljesen normális, van akinek minden nap jelentkezik. Szimpla hüvelyváladék nincs vele semmi gond.
De ha ennyire stresszel miatta elég egy terhességi teszt, h megtudjátok van e gond. 6 nap késés akkor lehet gyanús ha előtte soha nem volt ilyen, érdemes teszt után dokihoz menni.
bizony a stressz miatt késik neki. nyugtatni tudom h nem lehet mert én is így voltam, h nem lehetett megnyugtatni. majd megjön neki nem kell félni :)
L*-*
Szia!
Szerintem is nyugodt maradhat, a stressztől késhet, ám ha még sem tudja magát kellően lecsillapítani van egykét tuti tipp, hogyan sürgesd meg egy picit. ( nekem bevált)
Az egyik az egy speciális torna 2 könyv is a segítségetekre lehet ebben: Aviva 1 és Aviva 2, nem csak a menstruáció sürgetéséről, de még sok más érdekes dologról is szó van benne és ami a legfontosabb, hogy torna van rá.
A másik, hogy alkohol hatására ( bár ez lehet, csak nálam működik) nagyobb mennyiség esetén az is segíthet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!