Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az gáz ha a...

Szerintetek az gáz ha a barátnőm 14 éves és nemrég feküdtünk le? 17 fiú vagyok

Figyelt kérdés
nagyon szeretem és ő is engem,sokkal éretteb a korához képest és nemrég történt meg az első..ez baj h 14 éves mert szerintem nem a kor számít hanem az egymáshoz való kötődés..ti hogy vagytok vele?
2013. okt. 29. 09:19
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
38%
Itt a gyakorin nagyon szőrös szívű emberek vannak kedves kérdező :D a 14/L-es vagyok...akit lenulláztak a válaszomra xd
2013. okt. 29. 10:09
 32/48 anonim ***** válasza:
31-es, azért lettél nullás, mert szerinted bármit meg lehet tenni, ha valaki szerelmes. És ebből is látszik, hogy a legrosszabbak közé tartozol, ha ilyen témában tanácsot kéne adni.
2013. okt. 29. 10:12
 33/48 A kérdező kommentje:
nagyon sok helyre nem engedik el mert tudják h fiatal..jó nevelést kap ezzel nincs gond de mindenki kipróbál dolgokat..cigi alkohol bulikba jáfni..de attól még nem feltétlen lesz egy partypics..nem cigizik nem iszik..tudja ő is hol a határ..nem azért mondom de tudnék neked olyan 20 éves nőt mutatni aki deszka és nem is szép
2013. okt. 29. 10:15
 34/48 anonim ***** válasza:
24%
Én nem azt mondtam, hogy bármit meg lehet tenni annak aki szerelmes :) Hanem az ő dolguk....ma már a 11 évesek is sexelnek....azért egy 14 éves lány már középiskolás....és attól h a srác 17 éves egyáltalán nem pedofil és ennek a srácnak szerintem nem kell le szedni a fejét :D
2013. okt. 29. 10:16
 35/48 anonim ***** válasza:
meg tudnál olyan 14évest is, aki deszka.. sőt, olyat előbb.. úgyh ezen kár vitatkozni.... ha szexelsz vkivel, ok, de miért kell róla kérdést is kiirni?
2013. okt. 29. 10:17
 36/48 anonim ***** válasza:

Egy 14 éves mióta középiskolás? Vagy már lejjebb vitték volna az osztályokat?

Kérdező, nem cigizik, nem iszik, csak éppel kefélteti magát. :D Komolyan, inkább gyújtson rá.

2013. okt. 29. 10:18
 37/48 anonim ***** válasza:
Én is 14 éves vagyok, mondtam a jövő hónapban leszek 15 és közgazdasági szakközépiskolába járok :DD mondjuk én nem cigizek meg piálok meg stb, mert nekem fontos a külső és az egészség :)
2013. okt. 29. 10:20
 38/48 A kérdező kommentje:
egy pár véleményt vártam h mások hogy vannak ezzel..nem dicsekszek mert ebben mi is lenne a menő? lefeküdtem egy14 éves lánnyal? haggyuk már..más is szexel csak nem mindenki14 éves lánnyal..nekem ez jutott más meg legyen boldog a párjával..
2013. okt. 29. 10:21
 39/48 anonim ***** válasza:
ügyes vagy
2013. okt. 29. 10:22
 40/48 A kérdező kommentje:
jajj ne hogy azt hidd hogy eljön és az az első hogy dugunk..ez is kialakul..irtam is hogy 8 hónapja vagyunk együtt és most történt meg először 1 hete az első..mellesleg 9. es nyelvi előképzőn
2013. okt. 29. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!