Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a kérdés 20 év feletti...

Ez a kérdés 20 év feletti szűz fiúkhoz szól! (? )

Figyelt kérdés

Fiúk, ti amikor utaztok valamilyen tömegközlekedési eszközön és leül veletek szembe egy pár és elkezdenek smárolni meg fogdosni egymást, ti mit éreztek olyankor?

Nem fog el titeket valamilyen düh és kisebbség szerű érzés?

Vagy mit éreztek és egyáltalán mit csináltok, felállsz és átmész a busz másik végébe?

És pontosan mit éreztek olyankor amikor látjátok ezt pl egy nálatok sokkal fiatalabb párnál.

kérlek a korotokat is írjátok oda.

2013. okt. 19. 14:08
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Én is 21 évesen vesztettem el a szüzességemet, és sok ismerősöm ebben az időszakban (19-22).

Soha nem éreztem semmilyen dühöt vagy kisebbrendűségi érzést. Mindig pozitívan álltam a dologhoz "majd egyszer nekem is lesz barátnőm."

Lett is. Az élet ilyen egyszerű.

2013. okt. 21. 21:54
 32/39 anonim ***** válasza:

"Fiúk, ti amikor utaztok valamilyen tömegközlekedési eszközön és leül veletek szembe egy pár és elkezdenek smárolni meg fogdosni egymást, ti mit éreztek olyankor?"

Nem érdekel különösebben. Voltam már hasonló helyzetben, csak nem buszon.

"Nem fog el titeket valamilyen düh és kisebbség szerű érzés?"

Nem.

25

2013. okt. 21. 22:26
 33/39 anonim ***** válasza:
41%
A másik, hogy miért fogjon el ez miatt akárkit is düh, meg kisebbségi érzés? Csak azért mert a másiknak van párja?? Ez az élet rendje basszus...
2013. okt. 21. 22:30
 34/39 A kérdező kommentje:

De hát épp erről beszélek.

Nekem ez olyan távolinak tűnik az, hogy engem egy lány a saját tisztes akaratából, nem, hogy megcsókoljon....egyáltalán, hogy hozzám érjen, ez soha sem fog bekövetkezni, tudom.

Max csak akkor, ha egy gépfegyvert fognának a fejéhez és utasítanák arra, hogy érintsen meg engem.

2013. okt. 21. 22:40
 35/39 anonim ***** válasza:
De mi az oka ennek? Volt valami rossz tapasztalatod már? Visszautasítás? Nincs elég önbizalmad? Belenézel a tükörbe és nem vagy megelégedve magaddal? vagy mi?
2013. okt. 21. 23:19
 36/39 A kérdező kommentje:
Mindegy, érdemben úgysem változtatna semmin ha megosztom!
2013. okt. 21. 23:49
 37/39 anonim ***** válasza:

Én azt értem hogy biztos sok bajod van, legalábbis Te ezt így gondolod, de attól még mért kell másra dühösnek lenni ha neki nincs gondja?

Én olyankor max szomorú leszek, magam miatta, de más nem tehet arról, hogy nekem rossz, és ha ő boldog azt nem tőlem lopta el.

2013. okt. 22. 00:36
 38/39 anonim ***** válasza:
Ameddig nem osztod meg, nem tudnak tanácsot adni.. amúgysem ismer senki itt, se a képed nem látják simán megoszthatnád
2013. okt. 22. 11:40
 39/39 anonim ***** válasza:
maximum kisebbségi érzetem van hogy ők már ilyen fiatalon benne vannak minden jóba nekem meg nem jut ilyesmiből semmi :( de dühöt???
2013. okt. 22. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!