Ez a kérdés 20 év feletti szűz fiúkhoz szól! (? )
Fiúk, ti amikor utaztok valamilyen tömegközlekedési eszközön és leül veletek szembe egy pár és elkezdenek smárolni meg fogdosni egymást, ti mit éreztek olyankor?
Nem fog el titeket valamilyen düh és kisebbség szerű érzés?
Vagy mit éreztek és egyáltalán mit csináltok, felállsz és átmész a busz másik végébe?
És pontosan mit éreztek olyankor amikor látjátok ezt pl egy nálatok sokkal fiatalabb párnál.
kérlek a korotokat is írjátok oda.
Nem igazán szokott érdekelni, általában nyugtázom egy "hát akkor b@sszátok meg" gondolattal aztán nem figyelek rájuk... de néha csak "áhh jó nekik..." változó, hangulatfüggő. Anynit meg nem ér a dolog hoyg odaadjam vkinek az ülőhelyem miatta:D
22/f
-Nem érzek semmit, ugyanolyan, mintha bárki más ülne ott.
-Nem vagyok dühös
-Miért mennék át a busz másik végébe?!
-Szintén semmit, legfeljebb néha eszembe jut, hogy elpazaroltam az időmet akkor még értelmesnek tartott dolgokra, ahelyett, hogy kizárólag az élvezeteknek éltem volna.
21
Idegesít, hogy beteg vagyok, és soha sem lehet barátnőm, de próbálok nem törődni velük.
20 (igaz, csak 5 és fél hónappal feletti)
A kérdés ugyan nem nekem szól, de nem olyan rég még az voltam, szóval úgy gondolom válaszolhatok:
- Nem, nem fog el.
- Nem megyek sehová.
- Nem érzek semmi extrát. Látok egy szerelmes párt csókolózni.
Na és te miért hiszed azt, hogy aki 20 éves elmúlt, és még szűz mer lenni, az egy szerencsétlen nyámnyila teszetosza senki? Miért hiszed azt, hogy attól, mert valaki még szűz, nem csókolózott még, és kizárt, hogy barátnője legyen?
teljesen mindegy.
Csak kíváncsi voltam mások, hogy reagálnák le.
Nekem ez egy kivégzéssel érne fel.
Ezért kerülöm a tömegközlekedést.
Ha ilyet látok.....2-3 hónapig mély depresszióba esek és öngyilkossági kísérleteim is vannak ilyenkor.
Úgy látszik, hogy én egy igen labilis eset vagyok e téren.
Hát szar érzés,de nem érdekel különösebben elkönyvelem magamba,hogy jó nekik majd másfele nézek,inkább keresem az egyedül lévő csajok tekintetét. :)
22/F
Még a nyáron egy ilyenért vágtam föl az ereimet.
Próbálok erős lenni, de ezek sajnos mindig atomjaira törik a magamba felépített magabiztosságot és élni akarást.
Majd megyek pszichiáterhez, hogy meggyógyuljak.
Attól még h 20 éves elmúltál és még szűz vagy miért érzed magad kevesebbnek? Mert amit írtál ebből az jött le...
Amúgy még én is szűz vagyok és még nem érzem szükségét h elveszitsem :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!