Senki nem akar velem kezdeni csak mert szűz vagyok. Mit tegyek? (19)
Figyelt kérdés
Kérlek, na azt írjátok, hogy veszítsd el,stb. Értelmes hozzászólásokat várok.2013. okt. 17. 22:47
1/23 anonim válasza:
Vigyázzatok, ez egy kamukérdés!
2/23 anonim válasza:
Szerintem ennek nem kéne problémát okoznia, ez egy tök jó dolog, és biztos nem zavarna ha a 19 éves barátnőm szűz lenne. 21/F
3/23 anonim válasza:
ez a mentalitás már rosszul kezdödik .. sok embert nem érdekel ha szüz v e még
5/23 anonim válasza:
az a szitu, h megértem a pasikat, de még nincs késő, én is 18 voltam, amikor elvesztettem.. tudod, nem a legjobb nekik, h bajlódniuk kell veled, ahogy te se szivesen fekszel majd le szűz pasikkal, amikor te nem leszel az. ismerkedj, és megtalálod majd azt, aki ezzel együtt is akar téged. :)
7/23 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy alapvetően én is úgy tartom nem kéne számítania ennyire hogy szűz e valaki vagy sem. De már az x.sráctól hallom, hogy a szűz lányokat elkerüli, stb, stb. Most azért nem jár velem vki, mert "az" vagyok még. am,: lány vagyok
2013. okt. 17. 22:56
8/23 anonim válasza:
baromság. Én örülnék, ha újra nekem adná egy lány a szüzességét, csak most tapasztaltabb vagyok :)
9/23 anonim válasza:
Én nem kerülöm el a szűz lányokat :) Írj ha gondolod ;)
10/23 anonim válasza:
nekem nem lenne akadály a szűzesség, szal nem tom miért kerülnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!