Szűz barátnőm másfél hónap járás után szexelni akar. Ez egy csapda?
Figyelt kérdés
Ne értsétek félre örülök neki:) Azt mondja,hogy nagyon kíván,és már el akarja veszíteni.
De azért van bennem egy kis ellenérzés.Én úgy hallottam,hogy a szűz lányoknak minimum 4-5 hónap kell ehhez.
Lehet,hogy ez valami hűségteszt akar lenni?
17/F(ő is 17)
2013. máj. 13. 23:18
1/17 anonim válasza:
Örülnél már neki h te teheted belé a lompost elsőnek mi lehetne a csapda?:D
3/17 anonim válasza:
Dikk berakná a szerzámott aztán hírtelen a csaj mondaná h na fordulj meg most én jövök :DDD XDDD
4/17 dyro95 válasza:
ha így akar próbára tenni akkor elmehet a búsba és ne sírj utána.
ha meg nem akkor még szépen húzd meg, hidd el nekem megéri, mert egy szűz lánynak ha elveszi a párja a szüzességét akkor utána úgy fog tüzelni még hónapokig, hogy olyat te még nem láttál :D
6/17 anonim válasza:
Jajj, ne már... Ez a kell minimum 4-5 hónap, avgy egy év akkora baromság. Ennyi erővel Te is szűz vagy, Neked nem kell? Neki miért nem lehetnek vágyai? örülj neki, hogy nem egy prűd p.icsa. Ilyenen fennakadni...
7/17 anonim válasza:
Én is szűz vagyok, de én sem váratnám 4-5 hónapig a páromat!
8/17 anonim válasza:
Szerintem bolondság, mindenki máshogy szeretné, mondjuk nekem fél év kellett, de volt barátnőm, aki egyéjszakáson vesztette el mert nem érdekelte...
9/17 anonim válasza:
Igen, csapda!! Amint bemész az ajtón, belépsz egy szőnyeggel letakart árokba! :-D
10/17 anonim válasza:
szerintem ez hulyeseg :D nem kell hozza hozza 4-5honap en is 1,5-2honap utan vesztettem el baratommal, szoval ne agyalj azon hogy csapda e ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!