14 éves vagyok másfél éve menstruálok szeretnék tampont használni de félek hogy elveszi a szüzességem :/ mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondják sokkal kényelmesebb mint a betét de én félek ettől a dologtól ://2013. márc. 3. 00:11
1/18 anonim válasza:
Várj a tamponnal, amíg el nem veszted. Azzal meg 2 évet legalább!
2/18 anonim válasza:
de jó hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim :D bár nagyon sajnálom a lányokat tényleg hogy ennyit kell "szenvedniük" nem elég a szülés :/ 15/F
3/18 anonim válasza:
Figyelj, a szüzességed nem a tampon fogja elvenni. Hanem akkor nem leszel már szűz, ha szexelsz valakivel.
4/18 anonim válasza:
A tampontól nem fogod elveszteni! Eddig mit használtál, most jutott az eszedbe?
Elvesztheted a szüzességed, tőlem!
F.
5/18 anonim válasza:
Én tampont használtam az első héttől, mert úszó vagyok. Válassz vékonyat, nem tesz kárt szerintem a szűzhártyádban neked sem. (amúgy a szüzesség nem egy kézzelfogható dolog, addig szűz maradsz, amíg nem volt benned egy faszi pénisze) 15/L
6/18 anonim válasza:
végül is ha belegondolsz csak a szűzhártyád szakadhat át, de ez sem minden esetben. véleményem szerint a szüzességét akkor veszti el egy lány, amikor lefekszik valakivel. szerintem nyugodtan használhatsz tampont.
19/l
7/18 anonim válasza:
Nem, addig vagy szűz, amíg nem szexelsz.
8/18 A kérdező kommentje:
De én nem akarom a szűz hártyámat át szakítani vele ez itt a baj :/
2013. márc. 3. 00:21
9/18 anonim válasza:
Nem fogod átszakítani a szűzhártyádat!!! Használj kisebb tampont. Vagy ha ennyire be vagy rezelve, akkor marad a betét.
10/18 A kérdező kommentje:
Barátnőm is legkisebb tampont használ és túlságosan feldugta és kilőte vele a szűz hártyáját :S
2013. márc. 3. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!