Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha meg ujjaznak elvesztehetem...

Ha meg ujjaznak elvesztehetem a szüzességem?

Figyelt kérdés

2013. febr. 22. 12:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem!
2013. febr. 22. 12:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Fizikailag elvesztheted, de az általában vett szüzességet csak akkor veszted el, ha farok járt benned! :)
2013. febr. 22. 12:18
 3/13 anonim ***** válasza:

A szűzhártyád átszakadhat. De a szüzesség mint fogalom megmarad, amíg a hagyományos értelemben vett szex meg nem valósul.

Bár ugye ez is részletkérdés, ki mit tekint szüzességnek...

2013. febr. 22. 12:21
 4/13 anonim ***** válasza:

ezt mindig olyan okosan megmagyarázzák itt (már ezerszer kérdezték), hogy áááá dehogy, csak ha már dugtál

a szüzességet a szűzhártya "bizonyítja" (nem véletlen tettem zárójelbe) ... tehát, ha egyszer összekerülsz olyan valakivel akinek igénye lenne arra, hogy szűz legyél, és ezt azzal látja bizonyítottnak, hogy épségben van a szűzhártyád, akkor ujjazás után már elképzelhető, hogy nem talál szűznek, ugyanis a szűzhártyádnak mindegy, hogy egy pár ujj, vagy farok miatt nincs meg

viszont először is a szűzhártya nem szabvány méretű, tehát egy egyedi valami, továbbá vannak sportok amiknek a gyakorlása eredményezheti a szűzhártya sérülését

ez volt az élettani része a dolognak

a másik érdekesség, hogy a szűzhártya megléte arra kellene, hogy utaljon, hogy még nem volt részed szexben ... ehhez képest egy olyan magyarázat, hogy az ujjazás után még szűz vagy megmosolyogtató (szűzk.rva az aki bármit megtesz a szexben a közösülésen kívül ... fizikailag lehet szűz ezt követően, na de kérem, ugye nem gondolja senki azt, hogy tényleg az ....)

2013. febr. 22. 12:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem! Nem a szűzhártya meglététől vagy szűz, hanem attól, hogy nem szexeltél még. Mindig jön egy okostojás, hogy ha nincs szűzhártyád, akkor nem vagy szűz. Ez hülyeség. Hivatalosan a szüzesség fogalma: "az emberek testi szerelem előtti állapota".
2013. febr. 22. 12:56
 6/13 anonim ***** válasza:

#5 "Hivatalosan a szüzesség fogalma: "az emberek testi szerelem előtti állapota"."

csak két kérdésem van:

1 ez mitől hivatalos?

2 ha megujjaznak valakit akkor az plátói szerelem?

2013. febr. 22. 13:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Takarodj már az oldalról te semmirekellő xD
2013. febr. 22. 13:13
 8/13 anonim ***** válasza:

12:30

már nem azért, de nekem soha nem volt szűzhártyám, akkor soha nem is voltam szűz, mert nincs rá bizonyíték?

nem, akkor nem szűz az illető, ha a vaginájában volt már pénisz PONT.

2013. febr. 22. 15:00
 9/13 anonim ***** válasza:
#8 próbáld értelmezni amit írtam
2013. febr. 22. 15:05
 10/13 anonim válasza:
Istenem nevetségesek vagytok.. sztem mennyetek el egy nõnógyászhoz és ô is azt fogja mondani, hogy a szüzesség elvesztése a szũzhártyán múlik -.-"
2013. febr. 23. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!