Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elítélendő, hogy (már) 16-17...

Elítélendő, hogy (már) 16-17 évesen vesztettem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon éreztem ezt rossznak, hogy 16 (17hez közelebb) voltam először a párommal (fél év járás után), de ma halottam, hogy az egykorú barátnőmnek aki ugyancsak 16 évesen feküdt le először a barátjával, megmondta az nőgyógyász, hogy ez nem jó dolog, és hogy nem tette jól. Ez után én is elbizonytalanodtam, hogy tényleg rosszul tettem én is? Másnak is ez a véleménye? Csupán véleményeket akarok hallani.
2013. febr. 19. 18:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem elítélendő, a te döntésed volt. Ha az én lányom lennél, akkor elmondtam volna, hogy én korainak tartanám, de utólag már kár ezen bánkódni.
2013. febr. 19. 18:12
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Van aki szerint elítélendő az is. ha 30 éves szűz vagy de nem házas és élnél egy lehetőséggel. Azt,hogy rosszul tetted-e dönts el te.
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen szerintem testileg készen áll rá majdnem minden lány... úgy látszik ő az egyik kivétel. Úgyhogy ha tényleg szeretted akkor a barátod, és készen álltál rá, akkor nincs ebben semmi rossz! :)
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert aztán a nőgyógyásza tudott mindent a kapcsolatukról, hogy milyen körülmények között vesztette el, stb...

Én azt mondom: ha egy stabil, normális kapcsolatban veszítetted el, nem gáz. Bár talán tényleg kicsit korai, de ha ez tényleg egy normális kapcsoalt, és szerelemből történt, akkor tedd meg!

Jó volt? Megbántad? Szerintem ezt csak te tudod, hogy érdemes volt-e.

A gáz az, amikor valaki csak azért veszíti el, hogy elmondhassa, hogy nem szűz. Vagy mert ez a menő. Vagy mondjuk 13 évesen, második randin...

2013. febr. 19. 18:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Te ítéled ezért önmagad, különben nem kérdezted volna meg. Belül bánt a dolog, csak megerősítést vársz, szerintem így ennek tudatában bizony korai volt. Barátnőm sosem kérdőjelezte meg, hogy korai volt e.
2013. febr. 19. 18:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Így már elfogadottabb. De amúgy tényleg nem épp a legjobb döntés volt. A fiatalkori szex nagyban meghatározza a későbbi életedet, gyakrabban rossz irányban. (ha csak azt nézzük, hogy túl korán kiégsz már érthetőbb az ok) A nevelt lányom most 13 éves, megtörtént a felhomályosítás, de csak remélni tudom, hogy sikeres is volt és még legalább 4-5 évig nem akarja odavetni magát semmi jött-ment alaknak... De okos lány, szóval tényleg bízom benne... :)
2013. febr. 19. 18:23
 7/11 anonim ***** válasza:

Hagyjad már:) Dehogy tetted rosszul:D Ha Te nem bántad meg, akkor nehogy már más döntse el, hogy jól tetted-e vagy sem!

Nem attól ég ki valaki, hogy mikor kezdte, hanem, hogy mennyiszer, hány emberrel, érzelem nélkül...stb. Én is ennyi voltam kb. és egy percig sem gondolom, hogy rosszul tettem:D

2013. febr. 19. 19:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Amúgy azoknak, akik azt gondolták, hogy csupán azért kérdeztem meg, mert megbántam vagy hasonló, üzenem, hogy egyánltalán nem azért kérdeztem. Én magam úgy gondolom, hogy jól döntöttem, olyannak volt akit nagyon szeretek, odafigyel rám és azóta is boldogok vagyunk együtt. :) Tényleg csak azt akartam tudni, hogy az "normális" emberek általában picit lenézik e azt aki 18 év alatt (de azért 16 felett) már szexel. Még most sem tudnék általánosítani, de már gondolom merre hajlik a mérleg. Jöhetnek még válaszok :D
2013. febr. 20. 17:32
 9/11 anonim válasza:

Kérdező!

Én személy szerint nem ítélem el,de amúgy sincs semmi köze ahhoz,hogy hány évesen veszítetted el.

A Te döntésed,a Te életed,a Te felelősséged.Vállaltad. Itt az a pont,amibe másoknak nem kell beleavatkozni:ha rosszul döntesz,te szívsz és nem ők.

Ha szereted azt,akivel elveszítetted és szerinted nem bántad meg (ne az érdekeljen,hogy esetleg másnak ez korai),akkor semmi probléma.

2013. febr. 20. 18:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Eleve az nem túl egészséges, hogy ennyire érdekel, hogy mások mit gondolnak a szexuális életedről, inkább ezen kéne elgondolkozni, hogy rajtad és a párodon kívül kinek van ehhez bármilyen köze?
2013. febr. 21. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!