Ez nagyon elítélendő? Kavarok egy pasival és még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon vonzódunk egymáshoz, de nem akarunk kapcsolatot. Lefeküdni nem akarok vele mivel még szűz vagyok, csak annyira nehéz megállni mivel nagyon vonzódom hozzá. Ez a viselkedés nagyon r*bancos? :S Mindketten 20 fölöttiek vagyunk.2013. febr. 7. 00:16
1/26 anonim válasza:
Miért nem akarsz kapcsolatot?
Vagyis inkább miért döntöd el előre, és miért nem hagyod, hogy az érzések és a spontaneitás alkossa, hogy mi lesz az egészből?
2/26 anonim válasza:
És miért nem akarod elveszteni a szűzesésedet? Főleg ha még vonzódsz is hozzá!
3/26 anonim válasza:
Ez a viselkedés mindaddig teljesen oké, míg nem írtad oda a korodat. 15-16 évesen teljesen normális. A te korodban már fura.
5/26 anonim válasza:
Le fogsz vele feküdni. Ez már eldöntött tény a kis fejecskédben, csak még nem tudatosult. Most éppen ott tartasz, hogy próbálod a dolgot elfogadni, beilleszteni a világképedbe. Ennek a kérdésnek a kiírása is pontosan ezt a célt szolgálja. Ne aggódj, nincs ebben semmi rossz. Nagy lány vagy már.
6/26 anonim válasza:
eleve kitaláció a kérdés mivel nincs olyan ember a földön aki azt meri állítani hogy 20 éves felnőtt nő le akar feküdni valakivel aki ráadásul szűz is, hogy ribi.
7/26 A kérdező kommentje:
Az előző kapcsolatom miatt nem tudok új kapcsolatba kezdeni. A srác meg biztos, hogy nem akar tőlem kapcsolatot, ezért meg sem engedhetem magamnak azt, hogy én akarjak tőle.
Mert olyannal akarom elveszíteni akibe szerelmes vagyok és viszont szeret. Nem akarok sérülni...
Miért lenne fura az én koromban? Ilyen idősen akkor nem is számít ez r*bancosnak?
2013. febr. 7. 00:23
8/26 A kérdező kommentje:
Nem fake kérdés... miért olyan nehéz elhinni, hogy ilyen is van? Te jó ég...
2013. febr. 7. 00:23
9/26 A kérdező kommentje:
Nem eldöntött tény.. nagyon nem jellemző rám az ilyen viselkedés amúgy csak mivel még senkivel se feküdtem le és már 20 felett vagyok ezért már nagyon kívánom... de jelenleg nincs olyan pasi aki kapcsolatot is akarna tőlem...
2013. febr. 7. 00:25
10/26 anonim válasza:
szerintem nem ribancos, már felnőtt ember vagy ráadásúl szűz.. a ribancok azok fővel fával összefekszenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!