Ha 34 évesen szűz (nő) vagyok, elitélendő?
Nem, nem az csak fura:)
Hogyan változtathatnál? Veszítsd el:) Kerítesz egy srácot, és megoldjátok ezt a "problémát":D
-Reaper-23/F
háát nem is tudom....ez nehéz kérdés..talán mondjuk úgy hogy szexelsz valakivel? =)
egyébként nem tudom hogy elítélendő-e, de én nem ítélem el. a szexuális élete (ha van, ha nincs) mindenkinek a saját magánügye. bár az ilyen biztos ritka jelenség (viszonylag), dehát a szexre igazán nem lehet senkit sem kényszeríteni. =) vagyis de, csak az bűncselekmény.
Semmiféleképp nem elítélendő! Inkább meglepő hiszen a mai világban ez igen ritka ... Még mindig jobb ez így mint az, hogy ha egy könnyűvérű nő lennél és minden jött ment férfinak odaadnád magad ... :)
Hogyan változtathatnál? Ez költői kérdés akar lenni?:) Ezen csak egyféleképp lehet változtatni ... Én azt tanácsolom, hogyha idáig megtartottad a szüzességed akkor már ne add csak úgy oda valakinek. Még randizhatsz, eljárhatsz szórakozni, megismerhetsz új embereket (férfiakat is) és akár egy társat is találhatsz köztük komoly kapcsolat céljából. Én úgy vagyok vele, hogy a szüzességet annak a legjobb odaadni akit igazán szeretsz! :) Ha csak úgy "odadobod" valakinek az üressé teszi az egészet ráadásul később emlékként is üres marad ...
mi az oka?
nem jöttek a fiúk?
nem olyanok jöttek?
te féltél?
volt vmi traumád?
szent vagy?
:D stb.
Légy szerelmes, és keresd meg a libidódat.
Szerintem nem elítélendő - én más oldalról közelíteném meg a kérdést.
Hacsak nem szerencsétlenségek sorozataként alakult az életed, akkor biztos, hogy van valami komoly probléma nálad, ami akadályozza az ismerkedést, a normális viszonyt vagy a szexet. De ilyen korban már van egy másik probléma is: a szűzhártya egyre jobban meszesedik - jobban fog fájni, mint akár 10 évvel ezelőtt.
Aki ilyen idősen még szűz, annak azt tanácsolom, hogy ha oda kerül, akkor az első (max. második) sikertelen kísérlet után beszélje meg a párjával, és menjen orvoshoz. Az orvos fájdalommentesen átvágja a szűzhártyát - és utána szabad az út.
a legfontosabb, hogy ne szorongj emiatt
találj egy megértő és türelmes pasit, aki hajlandó tanítgatni téged
"Egyszerüen" csak így alakult az életem..
Azt nem állítanám, hogy szorongok miatta, inkább csak amiatt, hogy lemaradtam bizonyos dolgokról. (Persze sok másról nem.)
Az ismerkedés nem nehéz számomra és nincs különösebb, kirívó hibám, nem ez az ok. Inkább a nevelés, a megszokás és a sors együtt alakították így az utam, azt hiszem. Mindenesetre kösz az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!