Ha 34 évesen szűz (nő) vagyok, elitélendő?
Hello.
Íme az ok.
Régebben mindig magabiztosan nyitottam, aztán mi lett a vége? Csúfos pofára esés. Nem csak a nőknél hanem minden téren. Igen hajtottam a lányoknál és ha nem jött be jött a másik és így tovább de senki se akadt aki egy kicsit is kedvelt volna. Inkább úgy mondanám hogy írtóztak tőlem. Pedig átlagos ember vagyok, nem vagyok bunkó (ezt mások mondták rólam),nem adom az alfa hímet se, hiszen nem vagyok az. De ugyan ez igaz a barátokra is. Eggyetlen egy gyerekkori barátom kivételével soha se hívtak el bulizni mert azt tartották hogy túl égő vagyok. A lakótelepen ahol lakok gyakran öszesúgtak a hátam mögött hogy micsoda szerencsétlenség vagyok. Ezek után úgy láttam jobnak hogy kerülöm a "mélyebb" kapcsolatokat hogy ne okozzak kellemetlenséget másoknak...inkább meghúztam magam hogy ne legyek útban...és ez sajnos gyakori manapság is.Pedig régebben kerestem mások társaságát de valahogy "út közben" megváltoztak a dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!