Ha 34 évesen szűz (nő) vagyok, elitélendő?
Figyelt kérdés
És hogyan változtathatnék ezen?2009. máj. 5. 00:20
11/24 anonim válasza:
Nem elítélendő.Miért lenne az?Légy büszke rá,hogy nem adtad csak úgy oda!Én az vagyok rád!
12/24 anonim válasza:
Már bocs, de nincs az a nevelés ami 34 éves korodig szüzességre kárhoztat -.-
13/24 anonim válasza:
Elítélendőnek smemiképpen nem mondható. Viszont nem akarlak megbántani, távol álljon tőlem, de ha valakinek 34 éves koráig nem alakul ki komolyabb kapcsolata (amihez a testiség is hozzá tartozik), akkor ott azért valami nincsen rendben. Sokan írták hogy még mindig jobb mint ha túl korán vesztetted volna el, de azért szerintem ez sem igazán jó. Kicsit utána kéne járnod a dolognak hogy miért alakult így, átgondolni a szexhez, a kapcsolatokhoz való viszonyodat. Írtad hogy a neveltetés, a sors és a megszokás alakította így. Mit értesz a megszokás alatt? Esetleg nincsen igényed a testi kapcsolatra?
14/24 anonim válasza:
Nem elítélendő, csak _nagyon_ fura.
Ha írsz egy emilt, változtathatunk rajta :)
15/24 anonim válasza:
Ne haragudj,de valami csak nincs rendben veled,te alakitod az életed,nem a sorsod.. Szerintem járj el,kezdj el ismerkedni,és élni,a többi jön magától.Ne tartogasd magad tovább,elkezdesz szexelni és ugyis azt mondod,de hülye is voltál,hogy nem kezdted előbb! Sok sikert :-)
16/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem elítélendő, csak ritka. A legegyszerűbben tényleg úgy "szabadulhatsz" meg tőle, ha keresel egy férfit. Nem voltak eddig a kapcsolataidban problémák? Vagy voltak kapcsolataid? Tudnám ajánlani neked a donnát, ott vannak aránylag normálisabb férfiak is, ha kis számban is.
17/24 anonim válasza:
Szűz életen csak szexeléssel lehet változtatni. Vannak korodbeli férfiak is ilyen gondokkal.
18/24 anonim válasza:
Az, hogy 34 évesen még szűz vagy, rajtad is múlik.Én a helyedben már 10 évvel ezelőtt rajta lettem volna az ügyön, hisz olyan rövid az élet... Esetleg menj el egy pszichológushoz, beszéld ki magad, adj magadra, légy nőies, mosolygós, flörtölj a pasikkal! Ismerkedj, menj el összejövetelekre, vagy nézz körül a neten az ilyen társkereső oldalakon!Ne várd a csodát, vedd kézbe Te a dolgokat! Amúgy meg nem elítélendő, ez amúgy is a Te magánügyed! Itt a tavasz, gyerünk!!!
19/24 anonim válasza:
Figyi, én is 34 éves vagyok, egyedülálló férfiként élem az életemet, s képzeld csak el, én is SZŰZ vagyok. De nincs ezzel semmi baj. Ez nem gáz, nem ciki. Egyszerűen így alakult és kész. Ne görcsölj te se ezen!
20/24 anonim válasza:
Én 30 éves férfi vagyok és még szűz. Bár ennek nagyon összetett oka van.
Ahhoz hogy ezen változtass csakis a te döntésed szükséges. Pl hogyha összejössz egy férfival, mikor érzitek azt hogy meg kell történnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!