Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez nagyon elítélendő? Kavarok...

Ez nagyon elítélendő? Kavarok egy pasival és még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon vonzódunk egymáshoz, de nem akarunk kapcsolatot. Lefeküdni nem akarok vele mivel még szűz vagyok, csak annyira nehéz megállni mivel nagyon vonzódom hozzá. Ez a viselkedés nagyon r*bancos? :S Mindketten 20 fölöttiek vagyunk.
2013. febr. 7. 00:16
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Mikor fogod már elhinni, hogy nem fake kérdés? :D

Úgy látszik akkor mindkettőnknek mást jelent az "érett nő" fogalma. Szerintem nem öreget jelent... hanem felnőttet, aki már képes egyedül megállni a helyét a világban, érzelmileg és testileg is érett, sok tapasztalata volt. Vagy valami ilyesmi. A szüleim amúgy nem is tudnak erről a kapcsolatomról, de biztos vagyok benne, hogy nem örülnének neki, ők is ugyanazt gondolnák rólam mint én... hogy r*banc vagyok.

Ez egy belső harc amit magammal vívok... szívem szerint lefeküdnék vele, de az eszem tudja, hogy ez nem lenne helyes, mivel még nem volt komoly kapcsolatom és nem egy ilyen kalanddal kéne kezdenem.

00:48-as! Köszönöm a válaszodat, ilyen válaszra is szükségem volt! Nagyon becsülendő, hogy fiú létedre így gondolkozol! :) Szerencsés lesz az a lány akivel összehoz a sors! :) Úgy tűnik gyakorin mi furának számítunk! :)

2013. febr. 7. 01:09
 22/26 anonim ***** válasza:

"Az előző kapcsolatom miatt nem tudok új kapcsolatba kezdeni."

"jelenleg nincs olyan pasi aki kapcsolatot is akarna tőlem"

Ez nem ellentmondás??:S

"ribancnak érzem maga"

"szűz vagyok 20 felett"

És ez is xDDD

2013. febr. 7. 01:18
 23/26 A kérdező kommentje:

Nagyon ellentmondásos ember vagyok, de na akkor elmagyarázom :D Az előző barátom olyan mély sebet hagyott bennem, hogy nagyon sokáig nem voltam képes új kapcsolatba kezdeni és még mindig így érzem valamennyire. Nagyon bizalmatlan vagyok másokkal szemben. Valamint az is igaz, hogy jelenleg nincs olyan pasi aki kapcsolatot akarna tőlem. :D

Attól még, hogy 20 éves szűz vagyok, viselkedhetek ribancosan. Szerintem.

2013. febr. 7. 01:26
 24/26 anonim ***** válasza:
31%

Először is, több szempontból is látni hogy ez fake kérdés.

1.Te ezen az egészen röhögsz, ami arra utal hogy egyáltalán nem vagy kétségbe esve. Neked az ég világon semmi problémád nincs, mert igen vidám vagy.

2. Neked még nem volt kapcsolatod mert még nem éltél szexuális életet. Igazi kapcsolatnak azt nevezzük, ha együtt vagytok szexuálisan is, nem csak baráti alapon vagytok együtt. Neked nem kapcsolatod volt, hanem csak barátod.

3. 20 feletti vagy. Már eleve érdekes hogy szűz vagy, de tételezzük fel hogy az vagy. Akkor miért lennél ribi?

4. Azt mondod vonzódsz a párodhoz, de azt is mondod nem akarsz vele lefeküdni. Most melyik az igaz? Mert aki vonzódik a másikhoz, az egyenlő azzal hogy szeretne vele lefeküdni. Más kérdés, ha ezt vallási, vagy elavult erkölcsi okokból nem teszi meg, de ha ez az eshetőség nem áll fel akkor ha valaki vonzódik valakihez, nem mondja azt hogy nem akarom, hanem azt mondja igen, akarom, erre vártam mióta megismertelek, szeretlek és le akarok veled feküdni mert kívánlak.

2013. febr. 7. 01:55
 25/26 A kérdező kommentje:

Megáll az eszem... ha szerinted annyira fake kérdés, akkor miért válaszolsz még mindig...??

Nem is vagyok kétségbeesve... ki mondta ezt? Én csak mások véleményére voltam kíváncsi, hogy ki hogy látja ezt. Elítélendő vagy sem.

Mivel én elítélném magam, ha úgy feküdnék le valakivel, hogy nem is érzek iránta semmit, csak testi vonzalmat (és nem is lesz belőle kapcsolat) főleg, hogy még szűz vagyok!! Mivel ha nem lennék szűz és így akarnék lefeküdni valakivel akkor az elfogadhatóbb lenne.

De szerintem a legtöbb ember olyannal fekszik le először akit szeret (legalábbis így kéne lennie) és ez általában már 20 éves koruk előtt megtörténik. Na most, én már 20 felett vagyok, ezért is furcsa, hogy szűz vagyok (hidd el, az vagyok, bármilyen hihetetlen is..) de attól még, hogy már ilyen "idős" vagyok, miért ne akarhatnám olyannak elveszíteni a szüzességemet akit szeretek? Attól még miért kéne rögtön odadobnom valakinek aki nem is a barátom?

Abban egyetértek veled, hogy nekem még nem volt kapcsolatom, csak barátom. De most meg milyen "kapcsolatom" lenne ezzel a sráccal? Csak testi kapcsolat, érzelmi nem... ezt sem nevezném nagyon kapcsolatnak. Ez ilyen "barátság extrákkal", sőt még barátságnak se nevezhetném mivel alig ismerjük egymást.

Amit a 4. pontban írtál azt nem nagyon értem. Nem is mondtam, hogy a párom lenne, nem is szeretem, szóval lehet, hogy félreértetted. Ha a párom lenne és kapcsolatban lennénk, vonzódnánk egymáshoz, szeretnénk egymást, akkor természetesen lefeküdnék vele. Tehát a lényeg az, hogy ha kapcsolatban lennék ezzel a sráccal, akkor lefeküdnék vele, mert ez lenne a helyes, egy szűz lány jobb ha így akarja elveszíteni a szüzességét (kapcsolatban).

Nekem egyedül az a problémám, hogy én habár mindezt tudom (hogy csak kapcsolatban akarom elveszíteni), mégis nagyon vonzódom hozzá és nem tudom, hogy melyik énemre hallgassak. Arra amelyik azt mondja, várjak egy olyan srácra akit szeretni fogok és kapcsolatban leszek vele, vagy arra, amelyik azt mondja, hogy nyugodtan feküdjek le vele, még ha nem is szeretem őt, csak testileg vonzódom hozzá.

Remélem a hosszú monológom után már nem kérdőjelezed meg kérdésem valósságát!

2013. febr. 7. 02:31
 26/26 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én is szinte ugyan ebbe a cipőben járok, hasonlóképp látom a dolgokat mint te, azzal az aprócska különbséggel, hogy nem tartom ezt elítélendőnek. :/ :)

2013. márc. 17. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!