Másfél hónapja elvesztettem a szüzességem, rá egy hétre megjött. Azóta nem voltunk együtt a barátommal, de a következő mensim késik már 1 hete. Normális ez?
Figyelt kérdés
Terhes ugye nem lehetek?2010. szept. 27. 16:57
2/17 anonim válasza:
Lehet hogy van egy élősködőd...
4/17 anonim válasza:
vegyél egy tesztet! itt senki nem fogja neked megmondani!
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mégha némelyik kissé gyengébb is. Annyival elfelejtettem kiegészíteni, hogy mikor elvette a szüzességem a barátom, habár nem védekeztünk, nem élvezett belém, illetve nem tartott 5 percnél tovább,mert nagyon véreztem.
2010. szept. 27. 17:03
6/17 Moszuke válasza:
gyengébbek kedvéért:
Másfél hónapja dugtak, erre rá EGY hétre megjött. azóta NEM dugott.
megjegyzés: a terhes nők nem menstruálnak!
köszönjük.
7/17 anonim válasza:
Ha rá egy hétre megjött, akkor nem lehetsz terhes
Az életkorod nem mondtad, de felteszem elég fiatal vagy, amikor csúszkálhat az időpont. Csak később fog beállni a ciklus szabályos időközönkéntire
8/17 A kérdező kommentje:
Tudom, nem orvos itt senki,de kétségbeesésében az ember neten kutat először. Valamint még anyához sem mertem fordulni... Nem a terhességre gondolok főképp,hanem arra, hogy normális-e, hogy most késik?
2010. szept. 27. 17:06
9/17 A kérdező kommentje:
19 vagyok. Eddig normális (28-30 napos) ciklusaim voltak..MINDIG.
2010. szept. 27. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!