Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Másfél hónapja elvesztettem a...

Másfél hónapja elvesztettem a szüzességem, rá egy hétre megjött. Azóta nem voltunk együtt a barátommal, de a következő mensim késik már 1 hete. Normális ez?

Figyelt kérdés
Terhes ugye nem lehetek?
2010. szept. 27. 16:57
1 2
 11/17 orsybaba88 válasza:

szerintem bármitől is lehet. Mondjuk a stressztől is késhet, attól, ha megváltozott az életviteled, bármitől.

am mikor én elvesztettem a szüzességemet, 3 hetet késett!!!! Már tiszta ideg voltam, mikor végre megjött:)

késhet attól is, hogy elvesztetted a szüzességedet. Egyébként megszakításos védekezés mellett kb 40% eséllyel eshetsz teherbe. Vegyél egy tesztet!!!!

megjegyzés: VAN AKI TERHESEN IS MENSTRUÁL!!!

2010. szept. 27. 17:14
 12/17 A kérdező kommentje:
5 percig sem tartott az "aktus", mert nagyon véreztem. Utána többé nem is próbálkoztunk, mert fájt is. (nem élvezett belém, ennyi idő alatt pláne...)
2010. szept. 27. 17:23
 13/17 anonim válasza:
19 évesen azért már igazán megbeszélhetnéd az anyukáddal...
2010. szept. 27. 18:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem értem 19 évesen miért nincs annyi eszed, hogy védekezz normálisan...

Lehetsz terhes, még ha csak kicsi is az esélye, mivel előfordul olyan, hogy vki terhesen menstruál.

Csinálj egy tesztet. Máskor meg legyen eszed és védekezz ha nem akarsz gyereket.

2010. szept. 27. 18:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Terhesség közben is megjöhet a menstruáció. Van akinek pl. csak minden 2. marad ki a terhessége alatt.
2010. szept. 27. 18:33
 16/17 199303 ***** válasza:
akor most mondok nektek valamit de nem kamu. növérem terhes volt és nem is sejtetük h az lenne mert még 3 honapig menstruált. egyszer elég roszul volt jelentkeztek a terheség jelei. el let küldve nögyogyászhoz ott meg a nögyogyász bejelentette neki h 3honapos terhes erre mondta növérem h ö pedig egész eedig menstruált az orvosok se értik h ez h történt. Én ezért tanácsolnám neked a tesztet jobb a biztonság
2010. szept. 28. 13:20
 17/17 anonim ***** válasza:

akkor az okosabbak kedvéért!

Igen is lehet vérzés terhesség mellett, és javaslom a sok okoska internetbetyárnak, hogy guglizza meg!

[link]

2010. szept. 28. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!