Másfél hónapja elvesztettem a szüzességem, rá egy hétre megjött. Azóta nem voltunk együtt a barátommal, de a következő mensim késik már 1 hete. Normális ez?
szerintem bármitől is lehet. Mondjuk a stressztől is késhet, attól, ha megváltozott az életviteled, bármitől.
am mikor én elvesztettem a szüzességemet, 3 hetet késett!!!! Már tiszta ideg voltam, mikor végre megjött:)
késhet attól is, hogy elvesztetted a szüzességedet. Egyébként megszakításos védekezés mellett kb 40% eséllyel eshetsz teherbe. Vegyél egy tesztet!!!!
megjegyzés: VAN AKI TERHESEN IS MENSTRUÁL!!!
Nem értem 19 évesen miért nincs annyi eszed, hogy védekezz normálisan...
Lehetsz terhes, még ha csak kicsi is az esélye, mivel előfordul olyan, hogy vki terhesen menstruál.
Csinálj egy tesztet. Máskor meg legyen eszed és védekezz ha nem akarsz gyereket.
akkor az okosabbak kedvéért!
Igen is lehet vérzés terhesség mellett, és javaslom a sok okoska internetbetyárnak, hogy guglizza meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!