Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha most ott alszom akkor...

Ha most ott alszom akkor biztos leveszíteni a szüzességem. Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 18:34
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

A srác már nem szűz. 20 éves volt már egy pár barátnője.

Én most 16 vagyok. És nagyon szeretem, bízok benne és már akarom is. De egy picit mégis félek.

2013. márc. 2. 18:36
 2/21 anonim ***** válasza:
A kérdést magyarul is írd le. Köszi!
2013. márc. 2. 18:37
 3/21 A kérdező kommentje:
Szerintetek ott aludjak vagy sem?
2013. márc. 2. 18:38
 4/21 anonim ***** válasza:

20 éves és már egypár barátnője volt o.O

Falja őket ezek szerint.

2013. márc. 2. 18:41
 5/21 anonim ***** válasza:
El akarod veszíteni?: Igen. Nem akarod elveszíteni: Nem. Ennyi :).
2013. márc. 2. 18:41
 6/21 A kérdező kommentje:

őszintén megmondta, mivel eddig DJként dolgozott és ráadásul eléggé akadnak rá a lányok. De egy kapcsolata alatt sem volt mással.

2013. márc. 2. 18:42
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem volt mással a kapcsolata alatt aha jó vicc.ne menjbele csak hülyít nem éri meg sztem ez annyira látszik h csak el akarja venni egy naiv csaj szüzességét. Húzdd az agyát de ne add oda magad!
2013. márc. 2. 18:48
 8/21 A kérdező kommentje:
Elhiszem neki mert már kb. 12 éve ismerem. Nem ő az első barátom, az előzőben nagyot csalódtam. Egy évig voltunk együtt. Benne még nem egyszer sem fél év alatt. Eddig tudott várni, most is tud még, de már én is érzem, hogy szeretném. Plussz most még szerelmes se vagyok. Nagyon szeretem de nem vagyok szerelmes.
2013. márc. 2. 18:52
 9/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is leszel. 12 év alatt képtelen volt megfogni, és a 6 közvetlen mellette töltött hónap sem mozgatott meg benned semmit... Ez barátságféle viszony. Ha te olyan típusú csaj vagy, aki egyfajta erényként, nem akárkinek átadható kincsként tekint a szüzességre, később marhára meg fogod bánni ezt az éjszakát. De végül is a te dolgod.
2013. márc. 2. 19:02
 10/21 A kérdező kommentje:

Tudod ha egy évig nem adtam oda az előző barátomnak... akkor igenis kincsként tekintem. Ő azért dobott mert nem tudott meghúzni. A barátainak meg elmondta, hogy mekkora kúrva vagyok az ágyban stb...

Úgyhogy ezek nekem senki nem mondja, hogy nem tekintek rá kincsként.

2013. márc. 2. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!