Senki nem akar velem kezdeni csak mert szűz vagyok. Mit tegyek? (19)
Figyelt kérdés
Kérlek, na azt írjátok, hogy veszítsd el,stb. Értelmes hozzászólásokat várok.2013. okt. 17. 22:47
11/23 anonim válasza:
Azok kerülik a szűz lányokat, akik csak a szexre hajtanak. Aki komoly kapcsolatot szeretne annak előnyt jelent, ha egy lány még szűz.
12/23 anonim válasza:
Két lehetőség van:
1.
2.
Hülye emberekkel kezdtél. Esetleg figyelj oda más érdeklődőre is, bővítsd a látómeződet!
13/23 anonim válasza:
Én kezdenék veled...
Kezdjünk valamit? :D
22f
15/23 anonim válasza:
Nem senki! Előbb-utóbb megtalálod azt, akit nem fog zavarni. Tudod, minden pasi más, sokan nem szeretnek tanítani, meg a szexualitás alapvető egy kapcsolatban.
A másik, hogy bizonytalanságot is jelent a szüzesség, hisz előfordul, hogy fél-egy évet is várni kell rád. Félre ne érts, ezzel semmi baj - bár ha szeretek valakit, egy hónap után is lefekszek vele (én legalábbis) - csak mindenkinek vannak szükségletei, amiket így vagy úgy ki kell elégítsen.
Most már nem szűzként nagyon nehéz lenne elképzelni, hogy hónapokat, vagy még többet ne szeretkezzek.
24L
16/23 anonim válasza:
azért az enyhe túlzás, h aki elkerüli a szűz csajokat, az csak a szexre menne, és nem akar komoly kapcsolatot.. nekem volt szűz pasim is meg nem szűz is, és a nem szűzzel volt jobb a dolog, mert ő már tudta h mit h kell csinalni.. amugy meg miert kell elmondani nekik? ne mondd el, nincs a homlokodr írva.....
17/23 anonim válasza:
Szerintem pont, hogy örülj neki, hogy ilyen gondolkodású gyerek nem akar Tőled semmit. Ez egy nagy marhaság indoknak. Nem ezen fog múlni egy kapcsolat, hogy szűz vagy-e még, vagy rutintalan.
18/23 anonim válasza:
Azért nem akarnak veled kezdeni mert a szűz csajok általában 10/9 beleszeretnek abba aki elveszi... Aki így nem akar veled lenni az biztos, hogy csak rövidtávú szexkapcsolatot szeretne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!