Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a kérdés 20 év feletti...

Ez a kérdés 20 év feletti szűz fiúkhoz szól! (? )

Figyelt kérdés

Fiúk, ti amikor utaztok valamilyen tömegközlekedési eszközön és leül veletek szembe egy pár és elkezdenek smárolni meg fogdosni egymást, ti mit éreztek olyankor?

Nem fog el titeket valamilyen düh és kisebbség szerű érzés?

Vagy mit éreztek és egyáltalán mit csináltok, felállsz és átmész a busz másik végébe?

És pontosan mit éreztek olyankor amikor látjátok ezt pl egy nálatok sokkal fiatalabb párnál.

kérlek a korotokat is írjátok oda.

2013. okt. 19. 14:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
betegek vagytok kajakra
2013. okt. 20. 18:55
 22/39 A kérdező kommentje:
Ha éreznéd azt a fájdalmat és azt a magányt ami bennünk van, te se éreznél mást csak szégyent és megaláztatást, hogy ilyen vagy. De neked szerencséd van, ellentétben a hozzám hasonlókkal te aránylag teljes életet élhetsz. Mi sajnos nem.
2013. okt. 20. 20:18
 23/39 anonim ***** válasza:
Hát akkor se legyenek ilyen gondolataid. Tégy valamit a javulásért. :)
2013. okt. 20. 20:58
 24/39 anonim ***** válasza:
31%

Én nem értek 1-2 embert de komolyan.. Itt sírnak, hogy nincs párjuk, de állítom hogy nem is próbálkoznak csak ülnek a szobába és nézegetnek neten ilyen baromságokat...

Talán fel kéne öltözni divatosan, kicsit lazábbra venni a dolgokat, és igenis odaállni a lányhoz vagy kommunikálni velük.. Mondjátok meg őszintén, hogy hány lánynál próbálkozott az akinek 20 felett ilyen problémái vannak? Majd ha 30 lányból 30 elküld, akkor is kit érdekel ott van még több millió, több milliárd..Modern kemény világot élünk, a lányok is a határozott nagypofájú férfiakat szeretik akik oda mernek állni ha meg kell védeni a barátnőjüket.. Nincs idő az érzékeny siránkozásra és a szomorúságra, mert senki nem fog a mai világban foglalkozni veled. Csak saját magadra támaszkodhatsz, senki másra!.. Legyél lazább, magabiztos, kommunikatív, jól öltözött, és szarj a világra.. Éld az életed és próbálkozz lányoknál és ne érdekeljen ha elküldenek, mert van helyette millio másik.. De addig míg nem lesz ilyen a hozzáállásod addig csak koppanni fogsz az életbe de ezt minden szempontból mondom.. Légy kemény ennyi

2013. okt. 20. 21:13
 25/39 A kérdező kommentje:

# 24

Nem olvastam el...tartsd meg magadnak a véleményedet oké?!

chö.....

2013. okt. 20. 21:22
 26/39 anonim ***** válasza:
59%
Hát pajtás akkor meg is érdemled hogy szenvedj bocsi:)
2013. okt. 20. 21:25
 27/39 anonim válasza:
100%

hogy mit? semmit, kb mivel naív/semmi előítéletes fazon vagyok, ezért kb örülök nekik, ebben a szar világban lassan tényleg az egyetlen dolog ami boldogíthat egy férfit, ha nem pénzes, akkor az a saját családja, amit ő alapít

na meg amikor látom őket magamat sajnáltatom, de max csak egy kicsit, magamnak megfelelek így is

de igazából én választottam ezt, már jó párszor elveszthettem volna a "szüzességem", de nem tettem, egyszerűen olyan csajjal nem tudok lefeküdni akit nem szeretek (nagy hiba úgy látszik manapság) csak 1x voltam szerelmes, 16-17 éves koromban, de akkor még csak pettingeltünk, mert a barátnőm nem akarta elveszíteni, azóta jó pár csajjal lehettem volna, mert jó párnak bejövök, nem vagyok egy ronda srác, de érzelmek nélkül dugni?! nem kívánom

20/F

2013. okt. 21. 01:47
 28/39 anonim válasza:

#27hez amit még hozzáfűznék

vannak elveim, amíg aszerint élek, addig helyesen cselekszem, lehet hogy átkozottul nehéz és göröngyös, de én választottam.

egyébként meg, a mai világban furcsa csak ez, hogy 20éves szűz férfiak..

apám 22 éves korában vesztette el, és most 50 évesen nem is tudja hány nőt fektetett meg már, de szerintem már kb megunta (ha egyáltalán meglehet :D:D)

2013. okt. 21. 01:57
 29/39 anonim válasza:

Ez amit kérdeztél akkora egy baromság...

21 vagyok és igaz 1 napja nem szűz xD

Én nem éreztem úgymond semmit ha láttam egy párt.

Nekem igaz voltak barátnőim de sose jutottunk el a szexig de ez engem sose zavart :D És hogy most elveztetem nem olyan nagy szám valahogy se megkönnyebbülést se semmi olyat nem érzek xD csak jobban beleszeretem barátnőmbe :)

2013. okt. 21. 09:25
 30/39 anonim válasza:

Nagyon egyszerű, mindig az ablak mellé megyek, így ha meglátok egy párt, akik nyalják-falják egymást, akkor csak kinézek az ablakon, és nézem a házakat, a tájat + zenét hallgatok (amit alapból is teszek). Amúgy csak hivatalosan vagyok szűz (nem hivatalosan már nem, de erről nem kell tudni). Egyébként meg sajnos egy életem végéig tartó állapot miatt vagyok lány nélkül, akik megérzik rajtam, hogy nem vagyok 100%-os.

25/F

2013. okt. 21. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!