Ez a kérdés 20 év feletti szűz fiúkhoz szól! (? )
Fiúk, ti amikor utaztok valamilyen tömegközlekedési eszközön és leül veletek szembe egy pár és elkezdenek smárolni meg fogdosni egymást, ti mit éreztek olyankor?
Nem fog el titeket valamilyen düh és kisebbség szerű érzés?
Vagy mit éreztek és egyáltalán mit csináltok, felállsz és átmész a busz másik végébe?
És pontosan mit éreztek olyankor amikor látjátok ezt pl egy nálatok sokkal fiatalabb párnál.
kérlek a korotokat is írjátok oda.
értem.
Köszönöm a válaszokat.........de tényleg.
Én 21 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem, de semmilyen hasonlót nem éreztem.
Utólag nem is bánom, hogy így a alakult. 14-18 éves koromig a baráti társaságomban egyáltalán nem léteztek a lányok, barátnők, szerelmi dolgok, szakítások, megcsalások, stb.
Éltük gondtalan az életünket, elkövetve mindenféle hülyeséget, amit csak fiatalok el tudnak követni. (Kivéve a drogozást). Rengeteg kaland, élmény, stb.
18 éves korunk körül kezdett erősödni az érzés mindenkiben, hogy kéne már egy barátnő. Nekem 3 évembe telt, mire annyira kikúpáltam magam, hogy volt önbizalmam a lányokhoz. Azóta évek teltek el, de összesen kb 3 hónap volt, amikor nem volt senkim.
Egyáltalán nem bánom, hogy a szerelmet és szexet a fiatal felnőtt korra hagytam. :)
Érdekes ez a kérdés, hát nálam kegyetlenül ez van sajnos. Elképesztően dühös vagyok ilyenkor, de emiatt én nem fogok felállni, és odébb menni. Emellett, ez a tehetetlen dühindulat keveredik nálam is a rossz hangulattal, amit kivált belőlem. Viszont az a baj, hogy mindenhol ilyeneket lehet látni, az emberek nyalják falják egymást mindenütt, sok esetben már a kis kölykök is.
Én inkább másokban tennék kárt, bennük, az adott párban, akiket éppen előttem csókolóznak. Minél fiatalabb a pár, annál jobban idegesít ez az egész, de persze mindig felhúzom magamat ilyen esetekben, valamilyen szinten. De ugyanakkor nagyon kíváncsi is vagyok, a legszívesebben láthatatlanná válnék, és velük mennék egyenesen az otthonukba. Megnézném tehát azt is, hogy hogyan élnek, ha már előttem falták egymást az utcán meg a közlekedési eszközön.
A kisebbrendűségi érzés is eluralkodik rajtam, de valahogy mégis tudom, hogy nem ez a mérce, nem ettől lesz valaki jó vagy rossz ember. De egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni azt, hogy ilyen alapvető dolgok maradtak ki az életemből! Ez az állapot bizonyos dolgoknak a sajnálatos, szomorú következménye. Nem tehetek arról, hogy ilyen személyiséggel születtem, ez a világ egyszerűen nem nekem való. Nálam tehát nemcsak ezzel a dologgal van a probléma, nagyon nehéznek érzem a sorsomat. Szerintem ezzel az egész világgal sokkal nagyobb a probléma, mint az ilyen magamfajta emberekkel. A legjobb talán az lenne, ha itthagynám ezt a bolygót, és valamilyen magas szintű civilizáció bolygólyán folytatnám tovább az életemet, egy ennél sokkal jobb világban.
33/F
# 16
Na ez az. Én is ezt az elvet vallom. Csak én ezt fizikailag behajtom magamon, ezt a dühöt, fájdalmat és magányt. Régen 16-17 éves koromban bennem is voltak olyan érzések, hogy ki kellene végezni ezeket akik ilyet csinálnak mások előtt vagy, hogy milyen lenne megtörni őket lelkileg valamilyen traumát okozni nekik. De idővel elmúlt. Most 21 vagyok és már nincs bennem pusztítási vágy az ilyen emberek iránt, ez a pusztítási vágy 5 év alatt átment öngyilkossági vágyba. Már nem ölni akarok hanem meghalni, mert tudom, hogy ebből nem kerülhetek ki épp elmével. Félek, hogy ilyen maradok, olyan nagy a távolság köztem és a lányok...köztem és az emberek közt. Minden tiszteletem a tiéd, hogy 33 évesen még mindig élsz. Én nem fogom megélni a 33-at, de még a 22 sem. Komolyan csodállak....ha valamire akkor erre büszke lehetsz, komolyan!!!!!
Mért kell féltékenynek lenni arra akinek van párja? Nagyon sok embernek nincs 20 éves kora felett, sőt sokan vannak még 25 felett is akik szüzek.
Volt ismerősöm aki 28 évesen egy lány kezét nem fogta még meg.
Majd eljön az ideje annak ha el kell jönnie.
Én a média baromságain vagyok kiakadva amik nagyon dühítenek, hogy 10en éves csajoknak k*rv*lni kell a pasiknak meg b*z*lni vagy k*rvázni... kiborító és tönkreteszi az embereket és az értékrendet.
És ja, a nyilvánosan smároló párok közönségesen viselkednek, az a 4 fal közé való.
Meg kell tanulni ezt elfogadni, csinálják csak ha az nekik jó, én meg élem az életem ahogy nekem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!